tak motorovy priestor mam hotovy:
teraz by som este potreboval vediet alebo skor lepsie povedane vidiet ako je k tanku-korbe prichyteny pancier.
je mozne spravit len s dierami podla mot.krytu ako napriklad tatko:
a diery podla krytu:
Jozef Kociov píše:Je to 5 litrová nádržka na vodu, ktorou sa umývajú pozorovacie prístroje vodiča. Táto hadica končí v prepínacom kohúte od ktorého vedú dve hadičky k dýzam, ktoré sú umiestnené v kryte pozorovacích prístrojov. Vodič volil čistenie pravého alebo ľavého pozorovavieho prístroja. Na pravej smerovej páke bol spínač, ktorý sa ovládal palcom. Ten ovládal eletropneumatický ventil a pomocou stlačeného vzduchu (7 MPa) došlo odsávaniu vody z nádržky a cez prepínací kohút je voda v vzduch vedená cez dýzy na pozorovacie prístroje
Jozef Kociov píše: Odtiene farieb motorového priestoru sú veľmi zlé. Veľkostné pomery jednotlivých časti sú zlé. Ja by som počkal na príležitosť a mrový priestor premeral a farebne odfotil.
Vidieť, že ste zručný a všetky nedostatky sú z neznalosti. Viac sa venujte príprave podkladom až potom stavbe modelu.
tomec píše:este ma trapi jedna vec/zatial/
ako ide ta hadicka od periskopov tak dalej ide neakej nadrzky ktora je v tej prvej velkej bedni ako dobre vidim? alebo to je inak?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků