O modelu M 47 Patton nevím, ještě jsem to schválně hledal na shopu TaT a nic. Konverze...moc práce, ale asi by to šlo za použití několika kitů a destiček,,,až to doděláš vyhodí to Trumpeter
Krásná hotovka a už v barvě což bych ani tak nenastříkal...stačí trochu dopatinovat a je ve vitrině Takhle nakonec dopadnem....budem kupovat hotovky co nám předstříkaj soudružky v číně u pásu a my to jen dowashujem pomocí MIGproductions přípravků
Tonka-Polistil byla (nebo je ?) italská firma vyrábějící kovové modely aut - ovšem velmi hračkoidního charakteru-jako děcko jsem od nich měl Opel Kadet 1/24, je docela možné že to byl předchůdce Burraga...
Jojo, já od nich měl Renault 16 v 1:43 a až do nedávna jsem si myslel že to bylo Bburago, má to totiž podobně řešený spodek a navíc i nápis MADE IN ITALY jako na Bburagách... Ale ten M47 od nich je zajímavej. Ale jestli Trumpeter bude pokračovat stejnou rychlostí ve vydávání modelů tak bychom se do 2 let té M47 dočkat mohli
Hotovo: T-55 Irák 1:35 Trumpeter, Tiger I Early 1:35 Academy Rozpracováno: M47 1:35 Italeri, Sd.Kfz. 251 1:35 Tamiya
Víte co mě až teďko napadlo? Že Trumpeter dělá japonský Type 61 a ten je celkově M47 hodně podobný. Především tvarem věže zdá se, co myslíte? Já bych i řekl, že kdyby se trochu tmelilo a brousilo, dala by se z toho při troše štěstí ta věž M47 nějak vytesat. Podvozek by se dal použít z M46 rovněž od Trumpeteru... Chtěl bych slyšet váš názor.
Hotovo: T-55 Irák 1:35 Trumpeter, Tiger I Early 1:35 Academy Rozpracováno: M47 1:35 Italeri, Sd.Kfz. 251 1:35 Tamiya