Zdravím, začal jsem stavět model panzeru I od Dragonu v měřítku 1:35. Protože je to teprve můj druhý pokus, tak si nevím rady se sestavením článkových pásů. Můžete mi prosím někdo poradit vyzkoušený způsob instalace takhle malých pásů na model?
já si dycky tam dám všechny kola a potom slepím tak cca 7 článků a napasuju to tak kde to má bejt , jako že natvaruju a postupně přidávám a tvaruju až to mám celý , lepím je extra řídkým lepidlem od tamiye a jen tak když na to kouknu , tak ty dekály jsou docela na prd
samozřejmě že tam ty kola jsou jen nasunutý , to jsem zapomněl napsat , a pak jednoduše ty pásy a kola nabarvíš a až to tam budeš dávat tak si do pásů dáš hrací kolo a vsuneš to tam najednou , chce to trochu cviku při tom nandávání ale mě to takhle vyhovuje , jsem stím nad míru spokojenej ... to na tý fotce to mám jen tak nasunutý pro focení
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Zdravím všechny Montáž pásů zatím pokračuje nadějně ale ještě bych potřeboval poradit jakou barvou Němci natírali svoje tankové pásy ( v roce 1941). Předem děkuji za odpovědi