Nevím, no. Zrovna nedávno jsem fotil pár podvalníků a přemýšlel proč je tenhle divnej a nepřišel jsem na to. Mimo jiný jsem dlouho neviděl takhle jednoduchou a dlouhou plošinu bez useknutých rohů. Taky mi tam vůbec nesedí ty navijáky, jak by natahovaly auto na návěs, když je směrem k ložný ploše bočnice a není tam jediná kladka? A takovejch věcí je víc... Mně z něj zůstanou snad jen nápravy...
Asi nakonec vyhraje žlutá.... Jinak s MANem se to má tak, že (a nedivte se) ho trošku umeju a doladím... Takže až budu dělat fotky celé soupravy, měli byste ho spatřit v méně dobité podobě... Vzal jsem vaše rady vážně. Takže s těžkým srdcem trochu špíny uberu..... Vážíte si této oběti ?
To moc nechápu, všude je vidět jak že máš rád na modelech patinu a taky ji umíš udělat, a necháš se tady takhle ovlivňovat ? Jsou to tvoje modely a tobě se takhle líbí,myslím že to opotřebení co jsi na Manu udělal není nic nereálného. Řekl bych že se tady modelforem necháváš trošku moc pohlcovat
Takže jo, špína ubrána. Pak budou fotky... Ale dorazia mi zásilka s věcma od KFS. Potřeboval bych poradit jak tam maj bejt el.propojky k návěsu. Nevím jestli maj bejt dva, nebo tři káble... A pak nevím odkud je natahnout...
Návěs už skoro mám, popravdě je úspěch že jsem ho vzteky nerozšlapal... Horší stavebnici jsem snad ještě neviděl... Ale, potřeboval bych, jestli nemáte nějaký nápad na náklad, je to takové prázdné, tak bych tam chtěl něco dát.. Poradte... mě došly nápady...
V Polsku bylo krásný Volvo s podvalem, hodil na to nějakou kostku a přetáhl přes to plachtu a vypadalo to parádně... záleží, jestli chceš nějakej stroj a nebo prostě jen zaplnit místo.