Mrkev čtyřka je sám o sobě nádhernej tank,Ty jsi ho postavil naprosto s přehledem,čistě a moc pěkně.Slušelo by jí naložit trochu toho bordýlku do koše,ale to je otázka vkusu každýho z nás.Zaprášení decentní a tam kde by mělo být,to je v poho.Snad jediný co mě trochu kazí výsledný dojem, je moc výrazný "pršejding" a chybějící "woš" ve spárách.Pokud je to opravdu Tvůj druhý tank,tak je nadprůměrně udělaný.Gratuluju. Jsem zvědavý na hodnocení ostatních kolegů. (teda kromě Thudových slintů)
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Konečně někdo kdo nekecá a 10 let nezkoumá jakou barvu použít (že thunde) a staví, jak řekl kolega, domalovat pásy a bude to parádička, já sám sem zastáncem co nejvíce opatinovaných a zmasakrovaných modelů,ale tohle se mi líbí,takhle decentně a čistě postavený i nabarvený,žádná divočina. takže za mě Usáma
Chci ho na statice jako prohlídkový tank, takže jsem to s tím woschem nechtěl moc přehánět . Jinak ty pásy jsou podle plánku i když vím že se jim někdy nedá moc věřit, ale dík za ovace
Aj mně se líbí. Nemyslim že potřebuje bordýlek v koši, ale podložka by jej oživila. Co má ted ale dělat s tím postshadingem (nebo je to pre?) pár vrstev nějakého filtru v písečné? Já sám jsem začátečník tak bych rád věděl co s tim, když se dostane do takového stavu.
Ty jo,ne že bych ti chtěl do toho kecat ale ty kamínky nebo co to je vypadaj hoodně divně... Rozhodně bych přepracoval i vojáka-proč je růžovej? Rozhodně použij flesh barvu - čili pleťovku, některé firmy - Testors, Pactra, řekl bych že i Vallejo, dělají dokonce několikero tělových odstínů... Rozhodně předělej jak vojáka tak podložku, ten tank je vcelku pěkný a tohle by ho totálně zabilo... Mrkni do figurkářské sekce,něco je i tady: http://www.mindphaser.cz/html/plastik/j ... iceju.html
Na druhý model fakt pěkný.. Jen bych si dal trochu pozor na začištění dělících rovin, zbytečně to pak kazí jinak dobře odvedenou práci Barevně bych to s výjimkou těch pásů asi vůbec neřešil, jednak Izraelská šedá - zelená to je věčné téma a modelářské techniky se časem poddají samy, chce to zkoušet a hlavně stavět dál to El Thud: jsem zvědav, kdy tady na fóru už konečně předvedeš něco, co alespoň vzdáleně připomíná dokončený model minimálně na úrovni juniorské kategorie a přestateš kolem sebe chrlit "fundované rady zkušeného modeláře", které snad ani nikdo nemůže brát byť jen trošku vážně