Tak kdo ještě váhá? Pořád mám v hlavě pár jmen co tvrdili, že na takový akci nemůžou chybět, ale od modellbrna jsem o nich neslyšel!
burčák už je objednanej přímo u vinaře, takže by měl být "libovej" Tak nedělejte Dášu a šup, mejlíček nebo pmečka a v září se přijeďte ohřát. I když raději ne, to by nás pan prezident neměl v lásce
Tak jak se nám to pomalu blíží, tak se nám to pomalu rýsuje počet účastníků - 15 (12 oficiálně přihlášených + 3) nocujících - 13? stravování - společné industriální vzdělávání - 5 (víc Vás nemá odvahu )
ještě tu vyvstala drobná otázka kolem lůžkovin - lůžkoviny jsou, ale za povlečení se něco připlácí, nebo spacáky. Ale měly bychom se dohodnou jednotně, ať v tom pak při účtování není nějakej zmatek. (situaci prověřím a podám zprávu)
a teď praktické věci: pitný režim - pípa s chlazením? A ca na ni? Jako pořadatel odmítám Svijany! něco na zub - v areálu je ohniště, můžeme si vzít i nějakej grileček, chce se toho někdo ujmout? doprava - bude chtít někdo někde vyzvednout? Třeba na nádraží? Já budu pravděpodobně v místě konání již od 15.00 v pátek
Když mě vyzvedneš na Wilsoňáku v Praze, budu jen rád!
No k tomu pitivu, můj věrný druh ve zbrani s exotickým jménem Smarža cosi naznačoval o burčáku, a jelikož je jednou za čas třeba vyjma bouchačky i střevo pročistiti a vhodná doba se blíží, šel bych do tohohle! I když o dovolené mi stejně zafungovalo ono zavrhované Svijanské pivo, 3x denně!
Industriální vzdělání - no nejspolehlivější cestovku jsem nikdy zevnitř neviděl, notabene za provozu, ale že by mě to lákalo... Na druhou stranu alespoň člověk vědět do čeho jde
Já si vezmu klidně spacák, ale jestli přijede i Sláva, tak myslím že tomu bude stačit černej igelitovej pytel, modří už vědí
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jak píše pan Poky, nám stačí soudek burčáku a asi bych to moc nemíchal, ale jinak se ničemu nebráním. Ohledně lůžkovin si nechám poradit od tebe, jsi v tom přeci odborník. Myslím že teď frčí týkové dřevo. A jestli tam budu v saténu nebo spacáku je už jedno.
Smarža: při dnešním trendu minimalizace nákladů a maximalizace zisků to spíš vidím na peřinu z netkané textilie, plněnou papírama ze skartovačky. A to vše (včetně tebe) v překližkovým futrálu, mořeným vyjetým olejem. To víš, musí to hořet krátce, ale intenzivně, plyn je taky drahý
Už se může zveřejnit seznam spolualkoholiků nebo až na místě zjistím, že sedím vedle někoho, koho nemám rád? I když o mě je známý, že vyjdu s každým
K těm praktickým věcem: pitný režim - pivo nepiju, takže do hádky o značku škopků se nezapojím, ale provokativně navrhuju Staropramen Cool lemon něco na zub - v areálu je ohniště. Myslíš to samý ohniště co já? V tom případě se o to nemusí nikdo starat, stačí otevřít dveře a vzít dostatečně dlouhý klacky, aby se nikomu nevzňalo obočí... Gril je dobrý nápad, jenže to musí někdo koupit a naložit maso, pak to chystat atd. V penězích asi nebude problém, to si myslím, že jsme schopní vybrat v nějakým startovným, který se zaplatí při příjezdu. Takový hromadný grilování jsem už zažil a ve finále se to málem poliskalo, protože všichni platili stejně a pak se ozval nějaký blb, že on snědl dvě masa a platil stejně jako ten, co snědl pět. Předpokládám, že jsme rozumní běloši a toto se nestane, ale asi bych to nechal na každým osobně. Gril by tam být mohl, kdo chce, tak si na to hodí flák masa z domu a zbytek si udělá špekáčky na ohňu. spaní - spacák
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
Jest-li jsem to dobře pochopil, tak na škopek je všechno jen sjednotit značku? A co na pátek večer zamluvit salónek brát to jako seznamovačku ? Někteří se uvidíme poprvé ... No je to jen nápad
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...