Som lietadielkár ale k modelu som dostal tuto figurku a chcel by som ju aspoň ako tak spracovať k lietadlu nikdy predtým som figurku nerobil cize nemám šajnu ake farby a načo použiť... bude rád ked poradite prípadne nejaké techniky... viem že máte tu otvorené veľke tematy kde mate ozaj paradne kúsky, tak dúfam že vam to tu nepokazím
vubec neni zac ani nevime jestli chces poradit s metodou oleje akrylu a nic navic je to tu napsane milijojojojonkrat obje metody neustale omejvany dokola tak uz se nikomu moc nechce
No to mě poser. Vy mladý chcete mít všechno hned. "..... jsem se rozhod, že si udělám jen tak figurku, tak všichní do latě a honem mi ukažte jak !!!!!!!" Trochu trpělivosti a pokory by neškodilo !
Pro začátek. Celou figurku začisti, odstraň dělící rovinu, pokud tam je, přilep ruce. Na tom nálitku jí nech, poslouží při malování. Navrtej do ní špejli nebo jinou tyčku. Nastříkej základem, v tvým případě asi surfem a namaluj základními odstíny. Pak můžeme pokračovat.
Tak zatial som ho presurfoval a nafúkal som farbu pre uniformu... tento odtieň odporúča hasegawa v jednej jej stavebnici ako farbu pre uniformu nemeckého pilota... i ked tú jeho polohu rúk celkom nechápem
No nejen ruce. Ona celá ta figura je taková ........ I když jako doplněk k letadlu to asi bude stačit. Teď ručně namaluj obličej, ruce, vlasy a dalří detaily. Pak může přijít stínování. Na to doporučuju olejový barvy.