Podařilo se mi dokončit v letním období tenhle stroj, což je opravdu co říct Na modelu jsou navíc použity jen barevné hadičky k nádobkám od brzdovek a spojky, drátky na gripech a trocha karbonu. Model jsem pořídil s hotovými kapotami (barva + dekály). Tím, že na nich delší dobu nepřišel lak tak se některých místech trochu potrhaly dekály. Finální lak jsem použil od tamky TS-13. S Gunze lakem by to bylo určitě lepší, ale zvolil jsem tuto variantu. Něco málo ze stavby zde: viewtopic.php?f=156&t=56935
Bravo chlape... Myslím, že si mne vyprovokoval k tomu, abych si zkusil poradit s tím nešťastným nápadem čínských soudruhů z Ćrazy... Jen budu dělat jako Marco Eliase. Moc pěkná a čistá práce... Jen se zeptám: Jak to bylo u Šause s podsedlovkou? Víte to někdo? Vím, že v obtiskových schematech je i stříbrnočervená. Tahle žlutočervená je podle fotek jasná, tu stříbrnou měl jen v části jízd?
All: díky za pochvalu. Koukám, že jsem zapomněl nabarvit víčko od vpustě pro nalévání oleje Šumák: původně šlo pouze 6, mám pravdu? Jelikož jsem věděl, že jich mám 7 tak jsem to rozdělil. Kdybych to byl tušil....víš co Dale: z počátku sezóny jezdili oba ve starším zbarvení. Máš pravdu, že Xaus používal jinak zbarvenou podsedlovku a k tomu i kombinézu, ale důvod proč tomu tak bylo nevím. Když jsem si projížděl archiv tak to měl při pátečních treninkách a v sobotní kvalifikaci. Na závod měl stejný barvy jako Elias.
Líbí se mi, pěkně postaveno Tyhle barvy se mi moc líbí
s těma barvama to je takový složitější, nejdřív byly barvy ala 2004, potom víc zakomponovali stříbrnou, pak byla v barvách miro, potom do toho daly ještě víc stříbrný a poslední dvě ještě střídali, takže radši se v tom moc neštourat... podle závodů to ale nejsem schopen říct a hledat to už po těch letech je taky trochu problém