No kamaráde Téčko nevypadá zase tak zle,ale tyhle pásy bych na něj nedával.Měly by tam být spíš klasika wafle.V takovéto konfiguraci jsm to snad neviděl.Pavel
K modelárovi humor naozaj patrí. Ale dať na T-34/85 z roku 1944 hladké pásy, vyrábané 183. Charkovským závodom pre T-34/76 v roku 1940/41, to už humor nie je. To je neznalosť predlohy modelu.
Malá technická. Ty kryty výfuků bych do rezu nedával.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
ok chlapi, s tými pásmy som si to tu dobre pos*al, takže keď budem mať cez týždeň trochu čas, tak tam dám tie zo stavebnice, ak bebudú OK, tak s tým nič už nenariešim, tak zatial hodnoťte len stavbu prosím.
Chyby robi kazdy,takze . . .Teraz uz vies,ze pasy potrebuju vymenit a urcite potom ich treba viac napnut.S tak volnymi pasmy by asi daleko nezasiel.Dalej sa snaz viac dbat na cistotu stavby.Nesnaz sa diel odstiknut z ramceka co najblizsie k dielu,lebo niekedy si odstiknes aj s dielu(napr. madlo) a je to vydno.Radsej to potom este dobrus a dorovnaj po odstraneni z ramceka.Bacha aj na deliace roviny.Hrdzave mozu byt vyfuky,no kryty okolo by take hrdzave urcite neboli.Odreniny bude chciet zjemnit a zmensit,no stym mam problem aj ja,takze to chce len skusat a skusat.A niekedy je menej viac.Tak drzim palce s dalsim modelom.Urcite bude o nieco lepsi,ako tento
Nie pásy nemeň, akurát si polámeš podvozok. Navyše tá hmota od Zvezdy je dosť nepoddajná, takže by si sa zbytočne natrápil. Súhlasím presne s tým, čo napísal romanb vyššie. Ja som chcel len poukázať predošlým príspevkom na to, že nabudúce si radšej dobre pozri, čo kupuješ, hlavne takéto veci ako sú pásy ( navyše tieto od AFV stoja toľko čo samotný model, ak nie viac )
ahoj, jako celek to celkem ujde. Pásy ti neřeknu jestli to je dobře nebo ne, protože to ani já sám nevím. Ale co hned každýho šlahne do oka - vyhazováky na rez. pásech v předu - reflektor zamaskovaný "zelenou kamuflážní barvu" na skle je taky nějakej divnej ne? Jako to jsou detaily ale DETAILY dělaj model! po dalších chybách jsem se nepidíl...
Fúha, tolko tvrdej kritiky som ani nečakal , mal som chuť ten tank dať môjmu dvojročnému synovcovi, takže by téčko dopadlo ako väčšina téčok cez vojnu, ale ešte to s ním skúsim, pásy dám dolu, to pôjde a dám tam tie gumené zo stavebnice, čo sa bude dať to zatmelím a prestriekam, inak čo písal Zdeněk, ten leflektor nie je zamaskovaný kamuflážnou farbou, ale to som len zaprášil trochu korbu flat earth, takže sa to asi len na fotkách zle javí..čo ja viem, tak asi tak....ešte že ste mi toho panthera pochválili
Ber to len ako posun dopredu, lebo nezačistené diely a nevytmelené miesta po vyrážačoch na viditeľných miestach sú dosť podstatné veci. Dobre si vedieť začistiť diely je základ modeláriny, bez toho sa nepohneš. Takže to nie je tvrdá kritika, všetci sa ti snažíme akurát pomôcť vyvarovať sa podobným veciam na ďalšom modeli.
přesně jak píše Matěj, povrchovka je super, vypadá opravdu dobře jen jsem chtěl upozornit na tyhle zbytečné chyby.Proto to možná vyznělo "drsně" ale ber to spíš jako pomoc. S tím že se prezentuješ v galerii tak jdeš s kůží na trh a nemůžeš slyšet jen ódy na krásu... . A jestli stavíš modely pro děti na hraní tak se s tím zbytečně mažeš. Myslím že modely nejsou na hraní, jak z důvodů bezpečnosti tak opravdu zbytečně promrhaného času...