Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 53 z 91 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Koudy » 22 črc 2011, 10:18

Nede, já taky neříkám, že to má dělat někdo jiný. Ale protože už aktivně forum nevyužívám, tak to z principu věci dělat nemůžu, primárně se o to má starat admin a uživatelé, kteří jsou aktivní. Ne já, když se tam mrknu jednou za 14 dní a nedá se tam vyznat. Bavil jsem s klukem od nás, staví auta a na otázku, jestli to nehodí na forum ti řekne, že ne, že je tam takový bordel a zmatek, že nevidí důvod to forum využívat. A já ho rozhodně přesvědčovat nebudu, když to vidím stejně.

A co se týká kováků, tak vlastní sekci ať si řeší ti, co ji mít chtějí, na tom se asi shodnem.
Naposledy upravil Koudy dne 22 črc 2011, 13:48, celkově upraveno 1
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 22 črc 2011, 10:43

Už rozumím jak jsi to myslel, OK.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charlie » 22 črc 2011, 12:00

Koudy píše:Názvy témat - až budu hledat konkrétní model, tak názvy témat "I am Legend", "Hot Rod", "Mr. Bean jede na Modellbrno v novém autě...", "*** WANNA RACE ? ***" a "Ferrari F430 - kovák 1/kdovíkolik" mi opravdu hodně napoví.

"Kouďáku", mohl bych Tě (případně Vás) požádat o správný popis pranýřovaného "Ferrari F430 - kovák 1/kdovíkolik" ? Rád bych si udělal obrázek o korektních popisech staveb, protože já to evidentně napsal totálně blbě. Děkuji.
Charlie

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 22 črc 2011, 12:07

například: Ferrari F430 (asi 1/43 - diecast) přestavba
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charlie » 22 črc 2011, 12:17

Díky za osvětlení od nejpovolanejšího.
Charlie

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 22 črc 2011, 17:05

Naprostej souhlas s Koudym.
Ale teď už se jdu kouknout na auto moto.... :P
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 25 črc 2011, 06:16

Docela by stálo za úvahu, že když některý "barevný" smaže příspěvěk, tak by měl dotyčnému poslat SZ, proč tak učinil. Někdy je jasné proč, ale někdy si můžu lámat hlavu a na nic teda nepříjdu viz např. nyní o veekendu jsem dával příspěvek sem: viewtopic.php?f=19&t=57957 a ten, ač nebyl v rozporu s Etickým kodexem a byl k danému tímatu zmizel. Žeby v souvislosti s Auto-Moto se někdo rozhoupal a začal sledovat témata a začal brutálně mazat :?: neb se mi stalo, že v jednom tématu jsem odpovídal na dotaz a trochu jsem upozornil Thůda, že jen kecá a neodpovídá na dotaz, tak jeho a následující pár reakcí na jeho příspěvek bylo smazáno (vč. úpravy mého příspěvku). Tak toto bych pochopil.
A nebo jsem šlápl některému "barevnému" na kuří oko a jsem v jeho hledáčku :?:
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 25 črc 2011, 13:38

Ahoj Marder,

Koukal jsem do moderatorskeho LOGu, kde jsou zachyceny vsechny akce, ale zadne odstraneni tveho prispevku v udavanem tematu jsem nenasel.
Byl ten prispevek opravdu postnut na MF ??? Nestalo se nahodou, ze jsi zmackl uplne neco jineho ??? Pokud by ho nekdo smazal, tak to vidim.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 26 črc 2011, 07:42

Že už bych byl tak blbej, že bych ten příspěvek neodeslal :?: Zdá se mi to divné, ale možné to je. Podívej se, zda bylo mazáno ve stejném odbobí i zde: viewtopic.php?f=19&t=57972. Pokud ano, pak je asi opravdu chyba na mé straně.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 26 črc 2011, 09:28

Někdy se stane i mě že se příspěvek neodešle a musím to opakovat , tím nechci říct že jsi blbej ale že na vině může být i technika.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 26 črc 2011, 10:18

Mě se párkrát stalo, že jsem v rychlosti dopisoval příspěvek (někdo mě někam volal), kliknul na "odeslat" a běžel jsem pryč. Jenže mezitím někdo přidal do tématu příspěvek přede mnou a pak systém upozorní, že bylo něco přidáno a musí se kliknout ještě jednou. Což jsem si už nevšimnul.
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Monika M. » 07 srp 2011, 20:34

Upozorňujeme všechny uživatele serveru ModelForum, že v neděli 7.8.2011 od 20:00 bude probíhat údržba systému a nemusí být dostupné všechny vložené přílohy.

Děkujeme za pochopení.
Poslední dokončené:
LVG C.VI 1/32, Morane - Saulnier N
Monika M.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bboriss » 15 srp 2011, 16:59

Marder píše:Docela by stálo za úvahu, že když některý "barevný" smaže příspěvěk, tak by měl dotyčnému poslat SZ, proč tak učinil. Někdy je jasné proč, ale někdy si můžu lámat hlavu a na nic teda nepříjdu viz např. nyní o veekendu jsem dával příspěvek sem: viewtopic.php?f=19&t=57957 a ten, ač nebyl v rozporu s Etickým kodexem a byl k danému tímatu zmizel. Žeby v souvislosti s Auto-Moto se někdo rozhoupal a začal sledovat témata a začal brutálně mazat :?: neb se mi stalo, že v jednom tématu jsem odpovídal na dotaz a trochu jsem upozornil Thůda, že jen kecá a neodpovídá na dotaz, tak jeho a následující pár reakcí na jeho příspěvek bylo smazáno (vč. úpravy mého příspěvku). Tak toto bych pochopil.
A nebo jsem šlápl některému "barevnému" na kuří oko a jsem v jeho hledáčku :?:

Mne sa tiež stáva, že farební zmažú príspevok a to bez zjavného dôvodu. Niekoľkých farebných poznám a niektorých si i vážim, preto jednoducho nechápem prečo. Dávam si sakramentský pozor, aby som neporušil kódex, ani neurážal, ale pokiaľ je nekontrolovateľná moc v rukách jednotlivca ...
Mojou reakciou je to, že sa k vážnym a zásadným témam radšej nevyjadrujem a iba si tak zľahka píšem. Tak to robí i väčšina mojich známych, pričom dochádza k tomu, že Modelfórum sa činnosťou farebných postupne ochudobňuje o množstvo kvalitných postrehov. Asi o nich nestojí. Hlavne, že je všetko v lajne, tak to tu už raz ale bolo. Možno že niekto zmaže i tento príspevok, nech sa páči. :arrow:
bboriss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 15 srp 2011, 17:25

Je opravdu nutné aby vám barevní museli zdůvodňovat proč byl příspěvek smazán???????????????? to je jako byste chtěli aby vám šéf v práci zdůvodňoval proč máte tenhle měsíc na premiích o pár stovek méně.... On je šéf a vy podřízení. Stejně tak tady, vy jste uživatelé, my správci a tak děláme občas i nepopulární rozhodnutí a mažeme. Zdá se mě ,že tu chybí jakási ucta k moderátorům a adminům a každej druhej si myslí ,že si tu může dělat co chce, a nějaká barevná figurka mu může políbit p....

Když příspěvek zmizí tak bylo asi něco špatně. Každej z nás je snad soudnej a ví co píše. Nebo potřebujete zdůvodnění jak děti v mateřský školce?? Přestávám pomalu chápat tyhle stížnosti. Mažou se jen závadné příspěvky.

Borisi, nevím na co si ty zrovna stěžuješ. Že byly smazány tvoje a další příspěvky v tý nechutný hádanici s Vaším velký kamarádem?, To na forum opravdu nepatřilo a napsal jsme tě už tenkrát jasně aby jste si to řešili mimo forum.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charlie » 16 srp 2011, 11:46

Tedy musím říct, že z toho úvodního odstavce mi běhá mráz po zádech. A něco mi to přípomíná...a možná i dalším dříve narozeným. Ale respektuji zdejší adminy a jejich pravidla, jsem zde pouhý host :wink:
Charlie

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 53 z 91 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 91

Zpět na Modelforum