Aj keď obvykle dávam modely do galérky po dvojiciach (pretože ich aj staviam po dvojiciach. Keď jeden schne robím na druhom a podobne), tentoraz bude panzer sám. Kvôli škole som teraz chvíľu nemodelárčil (StuG a flammpanzer, ktoré som nedávno pridal do galérky sú hotové už dávno,len som doladil podložky) a tak som chcel na rozbeh len niečo jednoduchého. Navyše som chcel vyskúšať nové farby (prešiel som z revell syntetiky na tamyia akryl pri základných kamufážnych farbách) Takže som upustil od pôvodného zámeru robiť schurzen-y z tenkého plastu a plechu a postavil som čisto krabičku,aj keď najmä tie vežové kryty by to chcelo vymeniť Foto nič moc a tie pod umelým svetlom navyše dosť tmavé
ďakujem Model ja klasický revell, ten vždy pasuje pohodovo (aspoň podľa mojich skúseností). Ale tak mierne problémy som mal,ale mojou vinou. Pri modeloch so šricnami striekam šricny a model osobitne,ale držiaky už mám nalepené na modely. Takže sa mi tu vyskytol problém napasovať potom ochranu veže na už nalepené držiaky a ani sa mi to celkom nepodarilo,nie je to úplne tak ako by malo byť
Pěkný. Je krásně vidět, jak jeden model focený pokaždé na jiném světle vypadá úplně jinak. Ty dekály jsou ze stavebnice? Vživotě jsem takové značení neviděl.
Ďakujem , som rád,že sa páči Dekály sú zo stavebnice ,malo by sa podľa popisu jednať o štábne vozidlo z 20. tankovej divízie ,Tarnopol 1944 (východná fronta). Pri mojich stavbách, ktoré sem dávam sa vždy snažím dať aj foto predlohy. Tu som pátral ale foto som nenašiel, ani rekonštrukciu. Takže som pre tentoraz, aj keď veľmi nerád veril výrobcovi. Fotky nie sú moja silná stránka a vždy mi to poskresluje farby. Tie foto na dennom svetle sú najbližšie realite