Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71
Rado1 píše: vraj SK verzia má iné antény a tie Eduard nemá![]()
.
Jarda Rankl píše:Rakety R-60 jsem koupil od Airesu, k tomu UB-32
Petr Zatrepalek píše:Jarda Rankl píše:Rakety R-60 jsem koupil od Airesu, k tomu UB-32
Pokud ale děláš českou/CSLA, R60 plus UB32 je naprostá blbost! A co se týče madar setu, známej ho přivezl z Mošoně - takže ho Madaři dělaj dále, byt už ne jako FM Detail.
Jarda Rankl píše:Rakety R-60 jstku se chystá i u Eduardů.em koupil od Airesu, k tomu UB-32, vypadá to na mašině dobře. Dál Aires vyrábí brzdící štíty spolu s pouzdrem padáku a Pitotky. Daj se ještě sehnat kryty na sací otvory a na trysky, pokud si trysky nechcete od Airesu koupit, to by byla věčná škoda. No a když k tomu připočítáte airesácký cocpit, šachty, čumák, krytky, plechy od Édy, nabo Partu (samozřejmě všechny), kola a R-27 od Wolfpacku, tak vás to přijde pomalu na stejný peníze jako skutečná devětadváca. A u tý máte jistotu, že má závěsníky v pořádku.![]()
![]()
P.S. Ten maďarskej set se dá někde schrastit? Když už jsem do ní vrazil víc peněz než do manželky, ať má i ty závěsníky v pořádku.
Jarda Rankl píše:Petře, já bych chtěl udělat tuhle diorámku. Samozřejmě bez úlu. Prej se používala, tak jí tam položím.
Uživatelé procházející toto fórum: Harous, patrik7, Tango, zonaria a 12 návštevníků