Matěji moc pěkná barva a zestárnutí povrchu ty bílé výstrahy pro řidiče-hold to bude teď chvíli modní doplněk ale dobrý.Pro mě překvapující je absence rzi na vozidle,což chválím,to se moc dnes nevidí a mě se to líbí.Co se mě ale nelíbí/nesedí jsou pásy,ale nevím proč-prostě jsem už od Tebe viděl lépe zpracované pásy Celkový dojem za mě
Rendo, já nad tím podvozkem laboroval docela dlouho. Model má znázorňovat mašinu, která nějakou dobu stojí u cesty a nehejbe se. Původně sem měl ty pásy vyleštěný a snažil se na ně nenést různé barvy abych vytvořil efekt rzi (jelikož ta "oježděná" místa začnou brzy korodovat)..jen se mi to nepovedlo zcela ideálně a ještě to pořeším.
Naposledy upravil Matěj Vavrinec dne 17 črc 2011, 17:26, celkově upraveno 1
Matěji,to je jen můj pocit a hlavně sám nevím proč oleštění/oreznutí ono asi jinak to bude vypadat na dřevěné podložce a jinak na kousku u kraje cesty,možná trochu prachu,nevím je to pocit starého "krokouše" který už nestačí na ty Vaše všechny novinky
No ono to je po dle označení odstavený poválečný vrak ne? Systém šíslování a bílých fleků je jakoby z Maďarska. Jen tem teda nebyl tento typ no,..tak pásy už zerzavé ni?
Model super . U mě jako paráda
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Špeciálne poďakovanie Matěju Vavrincovi a.k.a. I need money, tak lepím jednu blbosť za druhou (Jagdtiger Henschcel so zimmom haterov môže aj šlak trafiť) za speciální poděkování