Martine a ten surf si měl ve spreji? Pokud ano tak se nedivim, ten chce cvik, a spíš se hodí na velký věci. Preferuju tisícovku od gunze ředěnou levellingem. Pokud máš možnost tak vyzkoušej akrylky od Tamiye, jsou špičkový, nechci tě odrazovat od agam, ale spíš jdi do Tamiya akrylů, nebo Gunze C.
.. přesně tak, ve spreji dvanáctistovku . tamiye ( agamy taky ) mám doma , ale jenom pár zelenejch odstínů a žlutou a oranžovou , se žlutou a oranž. ( ale poslední 2 jmenovaný barvy se mi nezamouvají už vůbec ) .. do agam bych nešel určitě, stříkal jsem s nima párkrát a strašne rychle usychal a potom sem mel za***nou pistoli a musel sem jí celou rozebírat .. s barvami gunce C skušenosti nemám vůbec. .. více pošlu sz.
Martine, pěkná práce. Možná už si to viděl ale mám tady na modelfóru walkround na tohle ÁDéčko. viewtopic.php?f=329&t=42099 Já vím, že pozdě ale snad pomůže.
to je super, díky , škoda že jsem na to nenarazil dřive ale s tim už ted nic neudělám. nicméně se fotky určitě budou hodit
.. momentálně pracuji na podložce a sem tam něco na jeřábu. rozhodl sem se že bazén nebudu dělat celý ale udělám ho jenom kousek a nebude zavěšenej na jeřábu ale bude usazený protože by mi to komplikovalo přepravu aj.. ještě mám představu že udělám odpočívajícího dělníka/ky na paletách , apod.
Martine, prosimtě, ty fotky úplně degradujou tvojí práci! Jsi šikovnej modelář, máš talent, ale takhle to hrozně zabíjíš! Chce to minimálně dávat v menším rozlišení, ideální je řekl bych 1024x768, takhle to vytahne věci, co jinak na H0 nejsou patrné. Proto tvoje modely jsou naživo naprosto diametrálně odlišné než na fotkách. Každopádně tvé modely by si rozhodně zasloužily kvalitnější fotky...
fotim rozlišenim 1120x840 ale ted sem to skoušel 2240x1680 ale žádnej rozdíl ,... jinak ten foťák už je starej pán , máme ho už cca min. 10 let, ale taky už koukáme po novém, takže až budou finance tak pujdem do jiného..
Tak ti tu na to tak koukám,budka strojníka je tak až moc žlutá.Sedačka by mohla mít určo jiný čalounění,vynikla by tam víc.Stejně jako přístrojovka nahoře a podlaha.Na ní bývají obyčejně gumové koberečky.Taky by to chtělo trochu zaprasit horní povch výložníku,jak se po němo vozí lano,bývá špinavý od vazelíny lana.Decentně.A natahat trochu hydrauliky,je jí tam kupa,hlavně od válců a čerpadel.
no hale ono ty fotky neni momentální stav, hidraulika tam natahaná už je (jak hadice tak trubičky-nebo jak by to řekl) ... ... ta žlutá na fotkách hrozně vylejzá, ve skutečnosti je tak na hraně ale de to ještě, viděl jsem svítivější. se vnitřkem jsem se moc "nedělal" podlaha černá, sedačka v barvě kůže a na přístrojovce je pár černej "puntíků" ... dodělávaj jsem to těsně před E-dayí. Opravdu narychlo protože jsem neměl a nemám stále moc času na modelařinu.(takže maximálně něco říznu ale abych barvil to možná za 3 dny až budou prázky) .. jj, nějaký steklotiny taky naznačim.
..jinak z tech fotek jak jsi sem vložil se s mojí vejdou moc neschodují, pravděpodobně to je jiný typ jeřábu (já mám jednu pístnici, jinak uspořádanou hydrauliku a umístené závaží a palubka se taky trochu liší) .. ale i tak dík, až se dozvim co je to za typ tak je třeba někdy využiju
PS: až bude čas a chuť tak nafotim momentální stav.