akorát se chci zeptat, pokud je kamo komplet, proč máš na motorovém prostoru nějaké veco nestříknuté? To samo na strobě u poklopů, jiný odstín odvětrávání a těch přírub?
Michal.P píše:akorát se chci zeptat, pokud je kamo komplet, proč máš na motorovém prostoru nějaké veco nestříknuté? To samo na strobě u poklopů, jiný odstín odvětrávání a těch přírub?
El.Barto píše:Michal.P píše:akorát se chci zeptat, pokud je kamo komplet, proč máš na motorovém prostoru nějaké veco nestříknuté? To samo na strobě u poklopů, jiný odstín odvětrávání a těch přírub?
Trochu nerozumím. Co máš na mysli? Jiný odstín jsem chtěl kvůli zvýraznění detailů, ale se to moc nepovedlo
Michal.P píše:El.Barto píše:Michal.P píše:akorát se chci zeptat, pokud je kamo komplet, proč máš na motorovém prostoru nějaké veco nestříknuté? To samo na strobě u poklopů, jiný odstín odvětrávání a těch přírub?
Trochu nerozumím. Co máš na mysli? Jiný odstín jsem chtěl kvůli zvýraznění detailů, ale se to moc nepovedlo
Michal.P píše:Pokud děláš žlutou, je dobré udělat preshading tmavě hnědou. Potom přestříkneš žlutou a máš už základní vystínování. Já potom dělám následující. Do žluté dám trochu bílé, abych dostal ještě světlejší odstín a tou pak dělám právě to zesvětlení středů jadnotlivých panelů. A to tak, že začnu od středu a ke krajům ubíránm intenzitu. Ale pozor, nesnažím se překrýt půvadní barvu úplně, jen tak zaprašuji.
Michal.P píše:No prostě, jak budeš dělat další model, tak jej stříkni sakumprdum jednou barvou. Ostatní se dělá až po tom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků