no a co kamo by sis predstavoval? si myslim ze ta kombinace zelene s bilou je asi nejzajimavejsi co muze byt protoze jinak najdes tak maximalne nejake napisy ale zaklad bude zeleny
Herdek, to je tank podle mého gusta. Jenom mám dotaz: ta hlaveň se mě zdá (možná je to fotkama) příliš dlouhá a taky to Téčko ji mělo, se mě zdá, trochu do kónusu směrem ke konci. Tadyhle je roura jako do septiku.
To dio má hezký a dobře promyšlený scénář, hodně dobře postavené figurky i tank, ale pár detailů by to chtělo dodělat, jak psali kolegové. Mě se tam nelíbí ty čisté cihly evidentně pocházející z rozsypané zdi. Sice se furt opakuju, ale znovu: prach z malty všechno zakryje a to ještě do celkem nechutného okolí. Jo a možná mě to monitor blbě ukazuje, ale na těch Němcích vidím nějakou šílenou trávově světlou zelenou.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
o to dik nejaky detaily tam nemam to je fakt.Ten prach z cihel tam dodelam jeste tam dam robity tasky na pudu domu a nekdy v budoucnu az sezenu nebo udelam nabytek tak ho dam rozmlacenej do baraku