Václav Novák píše:Nemá někdo tušení jakou barvou jsou podvozkové šachty, disky kol a podvozkové nohy?
Od VVS by to mělo být světle šedá(tu co máš v interiéru). Finové to mohli přebarvit barvou spodních ploch. Osobně bych dal sv. šedou.
Marceli, jak jsi vydedukoval kovové disky i podvozkové nohy?? To je nějaký divný předpis.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Aha, to jsem nevěděl. Já mám radši sovětské éra v sovětských rukou než sovětská éra ve finských rukou.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Velmi pěkná práce, už se to blíží do finiše. S tím nýtováním, naprostý souhlas, prošel jsem všechny dostupné trochu koukatelné fotky, a na žádné to nýtování vidět není. Na efekt asi dobrý (to nýtování) ale z pohledu modeláře správný přístup.
Díky Pufo za upozornění, model jsem nastříkal před 14 dny, pak jsem ho odložil a vrátil jsem se k němu až nedávno, tak jsem zapomněl, že jsem vlastně chtěl tyto pole opravit . Ale je mi to už celkem pumpička... Dekály jsem použil Techmod a samozřejmě má špatné rozměry křížů. Tloušťka ramena má být stejná jako tloušťka bílé mezery, jiné dekály avšak nemám a zatím jsem nenarazil na takové, kde byly tyto hakaristi správně...