Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Sci-fi modely a vesmírná technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

lodě Star Trek od Polar Lights

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod lukas.sparrow » 26 říj 2010, 07:56

Rád bych si pořídil nějakou ST a zajímalo by mě jak vypadají tyto modely.Na netu jsem toho moc nenašel.Máte nějakou zkušenost?
Lukáš "Sparrow" Brousil
aktuálně makám na : DDG-68 Uss The Sullivans DRAGON 1/350
dokončeno : USS Gato AFV 1/350
lukas.sparrow

• Odpovědět s citací

Re: lodě Star Trek od Polar Lights

Příspěvekod Stanislav Hynek » 26 říj 2010, 16:42

Já nevím ale zdá se mně že na netu je info dost , mně to stačí. Standa
http://www.google.cz/images?hl=cs&expId ... 80&bih=533
Stanislav Hynek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bob 1 » 26 říj 2010, 17:36

Řekl bych že bude mnohem obtížnější ty stavebnice získat, než zjistit co v nich je.
Pracuji na: Spad XIII 1/72; Zis6 + M-30; Zis-10; GMC 352 + návěs; NYC 4-6-4 Hudson; T-34/85...
Bob 1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MACHR TOM » 26 říj 2010, 17:59

No sehnat se daj bez problémů. Stačí objednat :lol:
http://obchod.valka.cz/index.php/manufa ... tkmt9j585n
http://knihy-kadlec.webnode.cz
MACHR TOM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bob 1 » 26 říj 2010, 21:14

:grin: Zkusit to můžeš, ale u valky je to trošku loterie. Já si takhle před rokem a půl objednával Forda Tauruse od AMT no a po pul roce mi přišla odpověd že to nemůžou doručit protože to nemají (což je z pochopitelných důvodů, protože poslední reedice byla v roce 2000). Když ti přijde, tak budu možná uvažovat o tom co chtít pod vánoční stromeček :D
Pracuji na: Spad XIII 1/72; Zis6 + M-30; Zis-10; GMC 352 + návěs; NYC 4-6-4 Hudson; T-34/85...
Bob 1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 27 říj 2010, 00:45

http://www.round2models.com/models/star-trek
podle manuálů třeba cadet 1701D je přebalené AMT. A možná je to ta samá malá, kterou mám na trojitém stojánku. A 10 dílů tě asi neuspokojí.
Koukal bych přímo po AMT, semtam se dají na ebay koupit levně.
Určitě zajímavá od P.L. bude redesignovaná 1701 z nového filmu, ale až příští rok.
Být tebou, tak u Polar Lights na chvilku v myšlenkách vynech Star Trek a kup si pořádný model z jiného filmu.
Starcruiser, létající talíř o průměru 70cm(!!!), to je tepr masakr a k tomu prsatá blondýna, doplněné new-tool monstrum a Leslie Nielsen bez šedivý vlasů, to je naprostý kult.
http://www.round2models.com/models/pola ... acecruiser
http://airfixtributeforum.myfastforum.o ... -asc-0.php
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lukas.sparrow » 27 říj 2010, 06:24

172flogger píše:http://www.round2models.com/models/star-trek
podle manuálů třeba cadet 1701D je přebalené AMT. A možná je to ta samá malá, kterou mám na trojitém stojánku. A 10 dílů tě asi neuspokojí.
Koukal bych přímo po AMT, semtam se dají na ebay koupit levně.
Určitě zajímavá od P.L. bude redesignovaná 1701 z nového filmu, ale až příští rok.
Být tebou, tak u Polar Lights na chvilku v myšlenkách vynech Star Trek a kup si pořádný model z jiného filmu.
Starcruiser, létající talíř o průměru 70cm(!!!), to je tepr masakr a k tomu prsatá blondýna, doplněné new-tool monstrum a Leslie Nielsen bez šedivý vlasů, to je naprostý kult.
http://www.round2models.com/models/pola ... acecruiser
http://airfixtributeforum.myfastforum.o ... -asc-0.php

Ne každej nakupuje na ebay,já teda rozhodně ne.A Star Trek je kalsika,tam není co řešit.Ten talíř je podle mě pěknej fuj,o něm bych ani vzdáleně neuvažoval.
Lukáš "Sparrow" Brousil
lukas.sparrow

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Shi-So » 27 říj 2010, 11:34

Zkus pobrouzdat po eshopech u nas.
Revell nejake dela, mam pocit, ze neco jsem videl na krame u Pecky, ale nechci kecat (nejlepe je zavolat tam)

Jinak mel jsem od ATM Enterprise a Deep Space Nine (vcetne osvetleni)
Docela dobre udelane (jesne, neni to Hasegawa a chce to trochu prace , ale pokud jsi nadsenec do ST budes spokojenej)
(pocitej, ze to ma par velkych dilu a to je konec....Spis je to o tom jak umis s pistoli a patinou (proste velke plastove cosi:-)
Shi-So

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MACHR TOM » 28 říj 2010, 12:03

Na E-Day prodávali od Polaru Enterprise 1701-A asi za 3500. Bohužel jsem tolik sebou neměl :cry:
http://knihy-kadlec.webnode.cz
MACHR TOM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 04 bře 2011, 21:47

MACHR TOM píše:Na E-Day prodávali od Polaru Enterprise 1701-A asi za 3500. Bohužel jsem tolik sebou neměl :cry:

Lukasi, sejris me ! Taaaak a ted to na nej prasknu - dovez sem z USA Enterprise NX-01 (Polar Lights 1:350) a prodal mu ji za 2500,- viz

viewtopic.php?f=16&t=51663

..a on ji ted prej uz zase nechce, ze je na nej prej moc velka.. a ja se tak tesil, ze uvidim nekoho, kdo to postavi.. Dej aspon vedet kde nakonec skoncila !!!
JO a takys mi dotedka neodpovedel na to, jestli ti mam privyzt tu NX-01 1:1000 (taktez od PL). To uz je normalnejsi velikost. Maj ji tu v kazdym kramu za 39,95 eur. Jinak zdar jen a jedine Startreku, checht !!
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lukas.sparrow » 05 bře 2011, 23:13

ceti píše:
MACHR TOM píše:Na E-Day prodávali od Polaru Enterprise 1701-A asi za 3500. Bohužel jsem tolik sebou neměl :cry:

Lukasi, sejris me ! Taaaak a ted to na nej prasknu - dovez sem z USA Enterprise NX-01 (Polar Lights 1:350) a prodal mu ji za 2500,- viz

viewtopic.php?f=16&t=51663

..a on ji ted prej uz zase nechce, ze je na nej prej moc velka.. a ja se tak tesil, ze uvidim nekoho, kdo to postavi.. Dej aspon vedet kde nakonec skoncila !!!
JO a takys mi dotedka neodpovedel na to, jestli ti mam privyzt tu NX-01 1:1000 (taktez od PL). To uz je normalnejsi velikost. Maj ji tu v kazdym kramu za 39,95 eur. Jinak zdar jen a jedine Startreku, checht !!

No jo no,stejně to ale asi dopadne tak že ji budu muset postavit :( .
Lukáš "Sparrow" Brousil
lukas.sparrow

• Odpovědět s citací

Příspěvekod El Thud » 29 čer 2011, 18:57

Lidičky je možný že by to bylo u nás tak předražený ? Já se díval na třistapadinovou Enterprise v Americe a na některých místních e-shopech stojí cca 70USD... Ale zase na HLJ je za 158USD tak fakt nevím... Za těch 70 doláčů bych si ji i objednal, malé "tisícovky" jsou asi za 17 doláčů... Nebral jste to někdo z některého amerického obchodu ? Díky !

Jinak kámoš si koupil USS Voyager od Revellu a je to taky moc hezký model, já bych chtěl Enterprise 1701-A a 1701-D...
El Thud

• Odpovědět s citací

Příspěvekod milanrebicek » 29 čer 2011, 19:51

El Thud píše: Jinak kámoš si koupil USS Voyager od Revellu a je to taky moc hezký model, já bych chtěl Enterprise 1701-A a 1701-D...

Ty bonzáku :grin: :grin: :grin:

Je pravda, že ji mám. Mě se seriál Voyager líbí ze všech nejvíc. Dokonce už mám slíbený LEDky z USA, protože bych ji moc chtěl osvětlit (známej mi je sežene přes příbuzného v USA - jen vyčlenit nějakých 140 dolarů). Světla samodomo jsem ani neplánoval, při mém elektrikářském umění bych Voyager rozsvítil a na Ukrajině by díky tomu přestaly jezdit tramvaje.
Nejsem medvídek Pú, abych byl hodný na všechny.
Egypt měl sedm morových ran, my máme El Thuda.
El Thuda by za jeho dotazy a rady ve středověku normálně upálili.
Chtěl bych být alespoň z poloviny tak dobrý modelář jako je El Thud.
milanrebicek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 29 čer 2011, 22:09

heh taky mám objednaný věci. Od trekmodeler blikátko a od dlmparts shuttle bay z 1701A. Zaplaceno přes paypal, ale už je to 3týdny a věci nikde a to jsem za to vypláznul 1500,- Peníze sice bolí, ale ještě víc bolí, že to nemám. Snad jim křivdím a vše docestuje jak má. :|
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 02 črc 2011, 10:15

Obcas cekam na model hoooodne dlouho.. naposled 3,5 mesice az z Australie, economy shipping.. Ale dorazilo to !! Duch Elthud asi videl model v Aukci a 70 U$D nebyla urcite konecna cena.. to se mi nejak nezda.
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse