Zdravim,mám fotky tady toho tanku,foceno na přelomu roku 2004 - 2005 v Rudné u Prahy,ví někdo kde je mu konec?
Jan Bobek píše:V úterý nám přijede M-36 (GMC 1/1).
David-Binky píše:PaKlo píše:Pokud mám správné info od Vildy Fencla (šéf Roty Nazdar), tak Janoušek v Nové Vsi má podvozek, který stál nějaký čas v Mladé Boleslavi, možná že i v bazaru, to nevím přesně a údajně by měl mít ještě jeden další. Majitelé toho opraveného (Rota Nazdar nejsou majitelé, ale restaurátoři, majiteli je parta čtyř kamarádů kolem Úval) přivezli původně tři podvozky, ze kterých se při renovaci vycházelo.
Dík za objasnění mnoha otazníků, ale stejně mi jich ještě pár zůstalo
. Nejspíše ten Cromwell z internetového bazaru je jiný než ten co je v Nové Vsi. Otázkou je jestli zůstal v čechách nebo si ho na iternetu koupil nějáký zahraniční sběratel? A nevíš prosím nebo někdo jiný, jestli se do těch tří podvozku co měla parta kolem Roty Nazdar k dispozici, počítá i stroj z lomu Hřebeč, nebo jde o čtvrtý podvozek? Kdybych se pokusil dát dohromady seznam Cromwellů u nás tak by byl asi následovný:
Museum Lešany - 2 kusy (Jeden je pojízdný a druhý je prý nekompletní vrak na tento druhý exemplář bohužel nemám žádnou fotku. Nemá prosím někdo foto?)
Museum Králíky - 1 kus
Museum Smržovka (Nová Ves) - 1 kus
Sběratelé z okolí Úval - ?3 možná 4 kusy?
........a posledním je ten z internetovéhpo bazaru u kterého bohužel nevím jestli zustal v čechách a nebo je již v zahraničí.
Kdyby měl někdo zajímavé informace o počtech Cromwellů u nás v současné době, tak se může podělit, určitě nebudu sám koho tento fakt zajímá.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 14 návštevníků