Pokial by to bolo ako pise Cernoch tak by to bolo fajn pretoze..Mam teraz rozrobenu jednu D-11 trup zlepeny od zadu,zatial po kabinu a zatial je to rovne.Uvidime za par dni.Tie uhly maju byt 93´
Jakub Vilingr píše:Je mrzuté, že Eduard promrhal svou šanci přijít na trh s jednoduchou a přesnou stavebnicí Dory. K čemu mi je, že můžu otevřít zbraně a mám správnou podvozkovou šachtu, když k sobě nejdou jednotlivé hlavní díly stavebnice a člověk musí bejt atomovej inženýr, aby pochopil jak to slepit, aby měl model geometricky správně, což je na modelu vůbec to nejdůležitější. Ze začátku mi Dora přišla jako jednoduchý a dobrý model po překombinovaných Fw 190 A/F, ale jak to tak s odstupem času pozoruju, tak nejspíše zatím nikomu se to nepodařilo Doru jednoduše slepit jen tak z krabičky, protože to zkrátka stavebnice neumožňuje. Ach jo![]()
No pevně doufám v to, že se Hasegawa umoudří a vydá pořádnou stavebnici Fw 190 D-9/11/13, protože jejich Fw 190 A-3/4 a A-5/6/7/8 jsou zcela perfektní a myslím i přesnější nežli Fokouše od Eduardu...
YETTY píše:Tomu se mi nechce moc věřit,protože ,když jsem ještě za mladých let dělal házecí modely,tak jsem udělal jedno,které mi navlhlo a trup se mi mírně ohnul na jednu stranu,tak jsem s tím mohl házet jak jsem chtěl.výseldek je pořád stejný. kopanec do země.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 20 návštevníků