Velmi pekna Avia. Ale mne osobne sa nie prilis pozdavaju tie zlte doplnky. Rozmiesnenie sedi ale mal si asi vybrat tmavsi odtien. Ale mozno sa ja mylim. Kazdopadne pekna stavba. ak je to vazne tvoj prvy dvojplosnik tak klobuk dole.
Tento rok: Postavené modely: Messerschmitt Bf 109 E-4 (1/72, ICM), Mitsubishi A6M2 type 21 (1/72, Airfix), Grumman F4F-4 (1/72, Academy) Na stole: Morane-Saulnier M.S.406 (1/72, HobbyBoss), Supermarine Spitfire Mk.Ia (1/72, Airfix)
Ďakujem. Fredy, z výpletov som mal trochu strach aj ja, ale nieje sa čoho báť. Rozmýšľal som, ako napodobniť výplet z oceľovej pásoviny, až som sa na to vykašľal a použil som rybársky silón ø 0,18 mm a s výsledkom som spokojný.
Krasna B-534, ake odtiene, aku znacku farieb si pouzil? Ta zlta je v pohode, vacsinou taky kontrast urobi fotak. Jedine co mi chyba je otvoreny kryt kabiny.
Pěkná Avie, celkový dojem hodně realistický. Ta žlutá může razit více na fotkách, má to někdy sklon vypadat více citrónově. To ukotvení výpletů se mi na toto měřítko zdá o něco hamatnější a chtělo by to trochu více vypnout (hlavně mezi křídlem a trupem), ale to je drobnost. Takže krásný model
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm