Stavebnicu asi nemá zmysel hodnotiť, je taká aká je, ale model si z nej vysochal veľmi pekný. Čo sa mi ale trochu nepozdáva tak to je farba na tých fotkách to nejak moc kričí, vyzerá tak jedovato, ale možno je to len na fotkách. A tú celtu na zadnej strane veže by som odstránil, alebo nahradil niečím iným. Na druhej strane sa mi zase odreniny vyslovene páčia.Takže to hodnotím, ako veľmi podarený model.
Farba je naozaj len taká na fotkách, to urobilo asi to ranné slnko, s tou celtou čosi urobím, inak sa to neskladalo až tak zle, hoc tam nejaké diely dokonca chýbali, ale čo s tým narobím, ďakujem za hodnotenie...inak odreniny som robil so soľou
Tu barvu ti asi nejvíc dělají ty žluté desky všude okolo. Co se týče té celty, souhlasím naprosto s Norem. Dej ten špalek pryč. Plachta by tam nevypadala zle, ale raději ji vyrob anebo použij odlívanou. Jinak vypadá pěkně, až teda na ty špatně začištěné dělící roviny, občas Jak jsi dělal ta odřeniny/oloupanou barvu? To se hodně povedlo...
Odreniny robím so solou, keď mám model streknutý základnou farbou, miesta kde chcem mať otlčené miesta trochu nasliním, voda takú službu neurobí, pretože nelepí , a tenkým štetcom tam dávam soľ, nie veľa, potom to vyzerá akoby to obsrali muchy , keď to zaschne, tak nastieram vrchnú kamufláž a potom štetcom tú sol odstránim, výsledok je realistický.....čo sa týka tvojho hodnotenia, pokúsim sa o nápravu, ďakujem.
Tak ta zelena,je naozaj cudna.Inak ruska zakladna farba je hraskovo zelena,alebo taka do ruzova.Takze odreniny lepsie robit svetlo zelenou.A ako pisal Dave dbat na cistotu stavby a to hlavne deliace roviny.Drzim palce s dalsim modelom
To mas uplnu pravdu.Ja este pouzivam farby Revell 42 alebo Revell 65 .Na korbe to vcelku ujde,no na vezi je to dost do kriklava a nie velmi vojenska farba.Ale uz sa s tym netrap.Tie farby som Ti radil na dalsi model,pokial este budes robit nejakeho moderneho rusa.
revell 65 som už použil, ale moc mi to nešmakovalo, skôr revell 68, na tej veži som trochu pobabral filter, preto je to také, hlavne okolo tých otlčenín, rusov budem robiť ešte pár, ale keď už sme pri tom tak si rád nechám poradiť kamufláž na T-80 BV.
No,tak s tym Ti bohuzial nepomozem.Ja som zatial robil kamuflaze,kde boli pouzite farby : Revell SM 361 + Revell 83 + Revell 33 Alebo som namiesto Revell SM 361 pouzil Revell 42 .Tieto kamo so sedimy poliami som este nestriekal.Snad Ti pomoze niekto iny.