Naskenoval jsem vám dekály, samolepky identifikačních štítů nebo jak se tomu nadává (všimněte si té s dedikací padlému členovi posádky) a také nepoužitelných krabic s potravinami - papír na němž jsou velmi špatně vytištěny připomíná ten jež kdysi dávno dávaly kovozávody jako krycí při přepravě obtisků....
Ovšem ne každý dekál má využití - třebas ten s číslem 32 "Gott mit Uns" nepatří dle návodu nikam ! (Pravděpodobně se jedná o nápis na hlavni). Že by tyto dekály našly využití v některé z reedic stavebnice ?
Myslím že bys vyhrál, vždyť píšu že neumím moc barvit a patinovat. Lepit jo a docela dobře ale umělecký finiš mi nejde . Jsem totiž více méně samouk nikdy jsem nebyl v žádném klubu ani mě to neměl kdo naučit a tak se ze mě stalo to co všichni víte - modelářské žvanidlo.... Pokud by se mi povedlo nástrahy barev zvládnout - tak myslím že by nemuselo zůstat jen u toho žvanění...
Z praxe toho neznám víc - barvy, článkové pásy, diorámata,větší resinové modely,MIGmenty... Za ten znovuobnovený zájem o modelařinu může právě dragon, protože rázem můžu vyzkoušet stavbu modelu s doplňky, které si jinak ze zásady skoro nekupuju - proč taky, když neumím pořádně barvit...
No já jsem taky samouk, a s barvením se nějak moc nezabejvám, nějaký preshadingy, postshadingy,fitry... tak to vůbec nepoužívám. Akorát používám wash, odřeniny, vyblednutí a pigmenty, taky nejsem žádnej zázrak v barvení. Tak dáme dvojboj Generála Abramse??
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
Jirka K. píše:No když jsem koukal na tu tvoji M113A2 tak asi amatér nebudeš , ok tak dáme trojboj, ale začneme teprve tehdy, až všichni budeme mít Abramsy.
Díky za pochvalu, ale opravdu to je moje první pětatřicetina a třetí model v životě. Teď jsem si to u Bílka objednal,ale netuším za jak dlouho to přijde. Ale už se na to těším!
Hele, šlo by to předělat na M1 ? Docela se mi líbí první sériový tank s osobním emblémem generála Abramse Thunderbolt. Jediný rozdíl je asi v laufu ni ?
Doufám že udělají i M1A2 pro boj ve městě (teď si nevzpomenu jak se ta verze jmenuje ale má šircnách přídavné pancéřování, kryt kulometu, nějaký nový zaměřovač, a motor je vybaven pancéřovou deskou....) Teď mě napadlo že bych mohl zkusit udělat diorama ne na téma války v Iráku (se kterou moc nesouhlasím alébrž na téma hry Battlefield 2