No tak snažim se to neuspěchat, hlavně je čas a mezitim jsem také dělal lak na Puntu - zkouška nové pistole (dopadla na výbornou). Další update musí počkat minimálně na další víkend, poněvač musim pracovně odcestovat
duhý bok také odekálován. také budou následovat drobné opravy
pro ty, co maji tyhle obtisky doma: bacha červená nebo oranžovočernevá (jak chcete) je křehčí než ta zelená, dekál se víc láme - zelená je pružnější, hlavně na tom velkym povrchu. Jináč paráda, během 30-40 min byl dekál na místě, už jsem věděl jak na to, menší opravy, ale byly další hodina, opravy bavou ještě přijdou
Dneska jsem si lehce hrál. Oprav barvou tam pár je, ale chci to udělat až všecko najednou. Musim ještě lehce vytmelit sedlovej díl (je původní ze stavebnice, odlitek jsem zlomil, ale nevadí, neni to tak dramatický - ta úprava). Podsedlák musim zespodu okarbonovat a nanést velký noty ze srdcem. Už to vypadá jako předloha, ale práce je na ní ještě víc než dost. Barvu jsem nakonec nanesl Ts23 bez jakýchkoli přídavků tmavší, minulej tejden jsem nanesl na jeden díl na zkoušku barvu a v tomhle případě naštěstí barva neni stejná jako na víčku.
RADA: Samozřejmě na podsedlovce se muselo maskovat, doporučuju lidem, co se na to chystaji, aby si okopčili dekály a zkoušeli je kapoty a případně rozmysleli jak co dopasovat. Vemte v potaz, že dekály jsou dělaný na Renaissance TK, kterej je v určitejch věcech jinej, proto se musí Reji TK upravit a lehkým úpravám se nevyhnete ani u dekálů. Snad se tahle rada bude někomu hodit - prost u těhto dekálů musíte trošku popřemejšlet než se do toho pustíte. Pokud jsem to nepsal, tak na čelním dílu přední kapoty se musí dekál rozstřihnout na jednotlivá pole a pak nanést, vcelku to snad ani nejde
Charon, moc pekné. Zase som sa vrátil do Assenu...
P.S. Dnes som videl v Luhačoviciach - repliku dodnes najstaršieho motocykla na svete. Bolo tam otvárenie sezóny - kopec veteránov 4 a aj 2 kolesových. Pošlem ti foto tej "mašinky"?
díky za pochvalu, Assen byl super závod, když je tam všecky předjel - po prvnim kole tušim byl až na 12. pozici
Já viděl nejstarší motorku v Sinsheimu před měsícem, taky v reálu. Prej to nebyla replika, ale kdo ví... Díky za nabídku, ale veterány moc nemusim, moje zaměření jsou od osmdesátejch let dodnes. Na veterány jsou tu jiní. Sice si jich vážim jako průkopníků motorek, ale prostě to neni moje oblast zájmu. Co bych rád udělal jako model je motorka Franty Štastnýho - Jáwka 350, ta se mi líbila moc - ten dvoutakt (4 hrnky do V), ale ten řadovej 4 vál by taky nebyl marnej. Musim říct, že to neni nereálný to udělat, ale spíš až bude čas. Líbilo by se mi udělat to Frantovi napočest, poněvač si ho moc vážim http://www.classic-motorbikes.com/Jawa_ ... _FC09.html
co dát pár fotek do sekce - soutěže výstavy a ostatní akce, nebo do walkaroundu?
Motorka se mi líbí. Při takovém množství dekálů a jejich členitosti je samozřejmost, že budeš muset něco domalovat. Odstín modré, kterou jsi stříkal se mi líbí, ale hlavně je důležité, že se shoduje s odstínem na dekálech. Jinak Jawa Franty Šťastného je bez komentáře - krásná motorka.
jj moc pěkná dekálovačka, já si jí teď taky krapet užil s Konica-Minolta Hondou, ovšem na ten Assen to nemá Ti veteránci byli včera i u nás v Přerově, vůbec jsem o té akci nevěděl a náhodou jsme šli se synem přes náměstí, kde to zrovna všechno stálo. Neměl jsem u sebe foťák, takže bez obrázků ....to mě mrzí! Ale těm mašinkám to šlapalo pěkně
Při návrhu zbarvení se designéři vyřádili. Mám rád netradiční zbarvení a obecně trochu odlišný věci a tenhle stroj je toho ukázkou. Dobrá práce pane, jsem zvědav na finále! Taky mě čeká, tak jsem zvědaj jak se s tím poperu.
po delší odmlce oživuji tohle téma Motorky jsou zase na stole a když je čas, tak i něco udělam. Zatim jsou po první vrstvě laku a když jsem pak neměl tolik času a vypadaly v poličce divně bez kapot, tak jsem je aspon do půli těla oblíknul. Práce mě čeká dost, ale nějak mi poslení dobou chybí energie a nadšení a když se zadaří a všecko mam, tak něco málo udělam. Ted chci doladit vše pod kapotama, aby pak nebránilo nic finálnímu oblečení a aplikaci nějakých leptíků
Na to co pošleš se budu těšit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi naladí
jasně počasí - to hodně bere energii, ale mě na tom vadí víc, že je po sezoně a další je daleko (jak to přežuju????), hlavně na další sezonu dost zbrojim svojí 750 a nemůžu se dočkat, až se udělá to co mě čeká (zasvěcení ví o čem mluvím + min 25 koní)