Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 47 z 91 • 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Martin Glogar » 09 kvě 2011, 20:11

Pojistovak píše:Zkusil jsem to opravit a vypadá to, že je to ok.
Prosím o vyzkoušení a případný report.

Díky.

Vyzkoušel jsem na FF 4 a už to funguje, paráda, moc děkuji =D>
(FF 3 teď bohužel ověřit nemůžu, až zase budu někdy na návštěvě u našich)
tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
Martin Glogar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 09 kvě 2011, 20:14

...
Naposledy upravil Pojistovak dne 01 úno 2013, 12:31, celkově upraveno 1
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 09 kvě 2011, 20:16

To Zdeněk. Chápu co píšeš ty Radek a další. Ale debata o tom kdo koho má rád sem nepatří. Protože sme já i mess reagovali na ony slova tak tu zůstala. Nic víc či míň. A předem upozorňuju že jakékoliv osobní útoky budu mazat a vůbec cokoli co do tohohle tématu nepatří.

T Š. Stránský. Pokud máte nějaké dotazy k tomu jak řešil Šnek nějakou vaší soukromou stížnost, ptejte se ho přes SZ. Osobně nemám o tom co tu pořád nadhazujte "ani páru"a nevzpomínám si že by M8 cokoliv takového řešila .

PS viděl jsme že jsi nějak upravoval svůj příspěvěk Zdeňku..Myslim že to jediné písmeno co tam zůstalo je zbytečné, tak to dám pryč.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 11 kvě 2011, 22:50

Mirek glock Říha píše:To Flogger. sem si říkal kdy si všimneš 8-) ..také můžeš najít můj výrok, že jeden z rozměrů může být překročen, bylo to v době kdy se to řešilo (to musí jako nápověda pro hledání stačit).

Cituji rovnou z kodexu
Do podpisu je v rámci celkové optimalizace MF možné umístit pouze jeden banner o parametrech 234x60px a velikosti do 50 kB.
Tedy ani ň,že muže byt jeden rozměr překročen. To jen mimochodem..to že je to někde napsáno v nějaké diskuzi není argument,ale jen výmluva,nebo snad očekávaš,že se kromě kodexu budou číst aji diskuze kde je o vyjimkách na xté stránce nějaká zmíňka??
Nic ve zlým,ber to jen jako podnět k lepší přehlednosti..a propo..bych ještě navrhoval dat kodex na viditelnější místo..bo pokud se někdo nekoukne do sekce forum tak ho ani nenajde.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 11 kvě 2011, 23:45

...
Naposledy upravil Pojistovak dne 01 úno 2013, 12:30, celkově upraveno 1
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petter » 12 kvě 2011, 06:11

Lidi, vy jste to ještě nepochopili? Tohle forum stejně jako řada ostatních jsou vlastně soukromé. Tedy v otázce vlastnických práv a stanovování pravidel.Je tedy na majitelích a jimi pověřených osobách jak a co mažou, vkládají či jakkoliv mění. Z vyjímkou sponzorů jsme všichni "bezplatní" diskutující a můžeme jen to co smíme. Rozsah toho co smíme se může kdykoliv změnit. Je na nás jak s tím budeme schopni žit. Pokud budeme vkládat své názory na modely, ptát se na rady, vkládat informace o postupech, modelech, historii...... tedy to co s modelařinou souvisí pravděpodobně nebudeme mít problém. Pokud však diskutujeme na hraně, nebo je předmětem něco co ne přímo souvisí s modelařinou, nebo si chceme něco dokazovat pravděpodobně narazíme. Pokud je pro nás modelařina a vše kolem jen zábavou a relaxem asi nebudeme mít potřebu vše hrotit a 100% místních psudoproblémů hodíme za hlavu. Pokud je pro nás pinožení za blbostma, detailizování a rozmělňování každé i nepodstatné maličkost zda má někdo v podpisu většího ptáka než druhý, dogmatizování svých názorů a postojů otázkou "života a smrti" asi co nevidět přestřelíme a narazíme... Jsou jiná zájmová fóra kde platí stejná ne-li horší pravidla (samozhášení uživatelů kteří 1/4 roku nepřispívali, zákazy nebo redakce vkladu odkazů, zákazy burzy atd...) Na nás uživatelích je jak se vypořádáme ... pro majitele jak jasně napíšou pravidla - kodex a pokud se na něčem dohodnou že je jinak zda to tam také dopíšou...
Petter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 12 kvě 2011, 07:44

To Petter: Presne jsi vystihl podstatu. Za M8 chci jenom podotknout, ze se vsemi podmety snazime zabyvat a vhodne reagovat. Ono jde o urcite precedenty. Pri psani kodexu jsme vsechno nedomysleli a tak i ted se snazime najit vhodne reseni kolem podpisu. Zavedeni limitu na obrazek v podpisu bylo vynuceno existenci netbooku pripadne surfovani po MF na mobilnich zarizenich (treba iPhone ci tablety). Kazdopadne citime potrebu toto pravidlo upravit.

Prosim, vydrzte jeste chvili. Reseni mame na stole.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KLingO » 12 kvě 2011, 08:22

k tym podpisom len tolko: kazdy uzivatel ma v profile moznost si nastavit nezobrazovat podpisy - takze ak casto chodi na forum z takych zariadeni ako si spominal tak by si to takto mohol nastavit - cely problem sa tym odstrani a zbytocne tu nebudu taketo debaty

ale to by sa ludia aj museli zaujimat o vlastnosti "nastroja" s ktorym pracuju :?
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
KLingO

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 12 kvě 2011, 08:25

Mas sice pravdu, ale ...

Limity pro podpis musi existovat. Jinak si kazdy nahaze do podpisu nevim co, a ostatnim to bude vadit, protoze to proste odvadi od textu.
A diskuse vznikla z trochu jineho duvodu a je principialni.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KLingO » 12 kvě 2011, 08:36

ja som to myslel skor tak, ze vobec limity su ok ale sa cudujem ludom co sa stazuju na banery ako take
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
KLingO

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 2Pix » 17 kvě 2011, 06:15

co je to "M8" co tu porad ctu? :) ale to je jenom zvedavost :)

myslite ze bych sem zadal moc kdyby se pridalo do pravidel pro prodej modelu nasledujici jako povinnost? Lokalita, zpusob predani, zpusob platby ...
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein!
Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger!
Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
2Pix

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 17 kvě 2011, 06:23

To 2Pix - M8 jsou majitelé fóra. Poznáš je snadno - jsou to Ti "čerevení" - jako například já...

Co se týká prodeje do způsobu platby, předání atd nemáme možnost nijak zasahovat. Zveřejňování těhle údajů jako povinnost se mi zdá zbytečné (např lokalita co by to jako mělo být, není rozhodující odkud dnes kdo je) je to vždy o dohodě mezi kupujímcí m a prodávajícím a dost často už takové info jsou, ale nedhodím to v M8 a projednáme to.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 2Pix » 18 kvě 2011, 19:49

lokalita je podle mne dulzeita - usetri to minimalne jednu zpravu :) ated jaky to ma vliv na obchod? velky, kupovat si neco za 90 korun z druhy strany republiky je docela naprd kdyz si to muzu to samy koupit rekneme za 130 v mistnim krame :) hlavne se mi stalo ze pan odmitl prijmout platbu na ucet ... takze zase na kocku ... a kdyz zrovna ten PphpBB Ad template funguje tak krasne :) ...

vim kdo sou cerveny ze to sou admini :) nerikas mi absolutne nic novyho, jen mi spis vrtalo hlavou proc se jim rika prave "M8" :)
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein!
Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger!
Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
2Pix

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 18 kvě 2011, 19:58

2Pix píše:vim kdo sou cerveny ze to sou admini :) nerikas mi absolutne nic novyho, jen mi spis vrtalo hlavou proc se jim rika prave "M8" :)

Velice jednodušše, protože jich je "8".
Jinak by mě zajímalo, zda by nebylo možné, jako u některých for, zavedení posouzení prvních příspěvků, zda jsou vhodné a např. již zde prezentované.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 18 kvě 2011, 21:09

To 2Pix nebylo mi jasný co tim dotazem na M8 myslíš, proto jsme odpovědl jak sem odpověděl. Jinak žádné změny v povinných údajích u inzerátů dělat nebudem.

To Marder můžeš to nějak rozvést. Přiznám se že to posouzení ne zcela chápu.
Mirek glock Říha

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 47 z 91 • 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91

Zpět na Modelforum