Po dlouhém trápení hotovo (přesněji 227 dní). Stavebnice mě po excelentních Pz.IV zklamala, některý detaily roplizlý, nemodelový a hlavně bez zimmeritu který všechny verze Mid měly. Ale i tak je to asi nejlepší plastová stavebnice Brummbära v tomto měřítku
Honzo paráda .. fakt .. tie tvoje 72 vyzerajú ako 35ky .. aj zimmerit božský som zvedavý ako sa s ním popasujem ja ale keď tu vidím ten tvoj nejak ma prešla chuť .. ešte raz
...víc není co dodat, dobře se na to dívá...já mám teďka na skladě Tigera II 1/72 od revelu a taky zkusím zimmerit, jak si ho tady prosimtě dělal? dvousložkovým tmelem??
Modelářský anti-spěchač, aneb v klidu, tématicky a zásadně 1/72:-)
všem díky za komenty Brumm bude k vidění poprvé na Znojemském Modelbraní a na Modellbrnu...dál se uvidí Fachman: pásy jsem se snažil prověsit, ale ta guma má svoji hlavu se pořád vracela do původní tvaru Jindřich Bernt: myslím že s tvým umem to nebude vůbec žádnej problém Jindra Kostelný: jo dvousložkovým tmelem MagicSculp. Promíchal jsme obě složky, s pudrem rozválel natenko, dal na pancíř a hodinářským šroubovákem udělal zimm.