Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 44 z 91 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Marder » 29 dub 2011, 20:09

Mirek glock Říha píše:
Marder píše:Glocku, a znáš vůbec Etický kodex :?:
- Nepoužívejte prosím zbytečné citace předchozích příspěvků. Každému je jasné na co reagujete, píšete–li bezprostředně, nebo krátce po příspěvku. Citace je vhodná při reakci na starší příspěvek, kde už by logické navázání myšlenky nebylo jasné, nebo na příspěvek, který je třeba už na předchozí stránce.

Jo znám a myslím že tady to zbytečné neni. Protože sem tim uvodil to na co se v tomto odkazoval (o několik stran dříve). Pokud máš opravdu nějaký závažný problém tak mi pošli SZ. Nechci tady zase mlátit prázdnou slámu. Od toho toto téma není. 8-)

Tak pokud citace pro tebe zbytečná není, tak změň Etický kodex a každý příspěvek se uvede citací. Reagoval si na můj příspěvek bezprostředně opět citací, tak asi to bude nutné. Ono pochopit sdělení "Protože sem tim uvodil to na co se v tomto odkazoval" je pro některé lidi dost náročné. Neboj, nemám závažný problém, tak Ti SZ nepošlu. A jestli považuješ Etický kodex za mlácení prázdné slámy, tak promiň.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 29 dub 2011, 20:41

Po prolistování dnešních příspěvků jsem teda na rozpacích, co nám tu glocku předvádíš. Proč si uzamkl toto téma viewtopic.php?f=310&t=49106 . Asi by bylo dobré v tématu, které je uzamčeno, zdůvodnit proč se tak děje nebo se máme domnívat, že autor tématu se tak brání proti vkládání příspěvků ostatních členů. Ale to je pak nefer postup "barevných" proti "nebarevným".
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 29 dub 2011, 20:54

to neznáš? "všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si rovnější" - standardní přístup některých na MF
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 29 dub 2011, 21:20

To Marder. Mas pradu to tema je zamceny jenze ja dneska nic nezamykal a ani by tady nebyl duvod. Takze budu zjistovat proc se tak stalo. Dnes jsem nic nemoderoval (musim se prihlasit pres jiny menu abych moh mazat nebo zamykat) takze netusim co se stalo.

Ke druhemu postu mam toto a vyjadrim se vice polopaticky abys rozumel. To co predvadis (nikoli kodex) je mlaceni prazdne slamy. Dotazy o nicem, neurcita vyjadreni atd...

To Olda Homola. Mas nejaky problem nebo jen potrebu prudit? Vyjadrujes se bez blizsi znalosti problemu. Samo ze na to mas pravo ale jen ze sebe delas šaška.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 dub 2011, 21:29

To Marder - kde prosím vidíš že téma v tvém odkazu je uzamčené? Odkaz v tvém příspěvku ukazuje na téma - Aero Mb 200 na fotkách a to téma není zamčené jestli vidím dobře. Nepleteš si náhodou ikonu kancelářský svorky se zámkem???????
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 29 dub 2011, 21:33

Neplete.Jsem svědkem že zamčené bylo (a je nás víc).Spíš někdo rychle zametá stopy...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 29 dub 2011, 21:33

Martin Černý 'Černoch' píše:To Marder - kde prosím vidíš že téma v tvém odkazu je uzamčené? Odkaz v tvém příspěvku ukazuje na téma - Aero Mb 200 na fotkách a to téma není zamčené jestli vidím dobře. Nepleteš si náhodou ikonu kancelářský svorky se zámkem???????

Martine,to tema bylo zamčeny. To že ho mezitím někdo odemkl,než ses podíval je jiná.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pufo » 29 dub 2011, 21:34

...
Naposledy upravil pufo dne 08 zář 2011, 08:53, celkově upraveno 1
Tomáš Průša
pufo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 dub 2011, 21:35

Raptore brzdi v unáhlených soudech. Už to řešíme mezi M8. Glock tvrdí že to nezamykal, nemám důvod mu prozatím nevěřit. Buď nějací duchové nebo se spletl a neuvědomil si to. To se může stát komukoliv. Zatím bych počkal s vynášením soudů o tom kdo zametá stopy.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 29 dub 2011, 21:36

Martine, znáš to...jednou je to náhoda ale víckrát...?To si holt musí každý přebrat se svým svědomím...

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 dub 2011, 21:39

Hele že to řikáš zrovna ty ...taky nejsi svatej :-D Zatím ctím presunkci neviny. Zkus to taky. Kdo ví jak to bylo. Počkal bych co z toho vyleze.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 29 dub 2011, 21:39

Martine zamek tam byl. Ja to hned odemk. Mozna sem se nejak uklik ale zatim nevim jak :roll: Tak jak lezu pri vkladani postu by se to stat nemelo ale cert vi :-k . Takze to bude chyba mezi klavesnici a zidli (nejspis) nebo chybka software. Budu se pro jistotu vic sledovat abych na to prisel 8-) a eliminoval to.

Pro ostatni co ctou tuhle zazivnou debatu. Nebyl a neni duvod pro zamceni zmineneho tematu a jestli to nekoho pobourilo ci mu to znemoznilo vlozit post - je mi to lito.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 dub 2011, 21:42

No když koukám na stránku MF ,tak mezi tlačítkem vložit a kolonkou na správu fora s ikonou uzamknout téma je docela dálka. Že by si tvoje myš dělala co chtěla? :lol:
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 29 dub 2011, 21:43

a koukam ze i Raptor si prisadil Takze specialne pro nej. Nikdo nic zametat nepotrebuje. V tom tematu jsou pouze fota nikdo tam nevklada zadne politicke a jine kydy...obecne moderovani tam je pohoda protoze je to cele v klidu a kdyz se podivas vetsinu postu sem tam vlozil ja :lol:

Ps v odpovedi Marderovi jsme jasne napsal ze to bylo zamcene neni duvod nic zastirat takze pratele konspiraci tu vyjdou naprazdno...
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 29 dub 2011, 21:45

Martin Černý 'Černoch' píše:Hele že to řikáš zrovna ty ...taky nejsi svatej :-D Zatím ctím presunkci neviny. Zkus to taky. Kdo ví jak to bylo. Počkal bych co z toho vyleze.

Za svatého jsem se nikdy nepovažoval.Na druhou stranu jsem se nikdy nechoval jako děcko v mateřské školce ale za tím co jsem napsal nebo učinil jsem si stál.Toť vše.

Co se týče presumpce neviny, pokud je proti mě (a nejen mě) presumpce viny uplatňována (viz nedávná aféra s podpisy), nevím proč bych měl jednat jinak.Ano, v Bibli se sice píše o nastavení druhé tváře ale pro mě jako antikrista Bible není závazná.

Obrázek
Raptor

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 44 z 91 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 91

Zpět na Modelforum