Ahoj ani nevim proč to sem dávám snad proto, že doufám, že mě to někdo aspoň pochválí, protože mě se ten model nějak nelíbí nejsem s nim spokojen prostě. Jinak stavba pohodová.
To bude asi tím, že jednotlivé fáze výroby se daly lehce rozeznat (early, mid a late) a toto je teda splácanina. To se teda UM vyznamenalo.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ty barvy mají mají moc velký rozstřik, chtělo to udělat jemnější okraje (třeba patinátorem). Příjde mně to taky strašně tmavý (doporučil bych asi světlý fading) a pár detailů by mohlo být jemnějších (notek, blatníky a jejich držáky), pak by to bylo OK, slepený je to čistě. Někde jsem četl, že tvarově je Hetzer od UM dost paskvil, ale já tam nic takovýho nevidím, co má být špatně?
copak je ta zkratka KOPR? Je to znat na tom modelu no ja ho dělal abych uz se toho zbavil v šupliku měl sem ho totiž už dlouho rozdělanej (6kol na podvozku) a nějak mě to nebavilo a po pul roce sem si řekl, že to dodělam dolepil sem ho za den a nabarvil a napatinoval taky za den a je to vidět no....