přátelé, asi to bude tím, že tu nemůžeme být pořád... a jsou tu i moderátoři, klidně je upozorněte...
pravidla jsou pro všechny stejná...
Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.![]()
![]()
A jestli chce někdo tvrdit opak tak ma co dělat aby mě předsvědčil
mess píše:Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.![]()
![]()
A jestli chce někdo tvrdit opak tak ma co dělat aby mě předsvědčil
Moc nechapu, proc by te mel nekdo o necem presvedcovat. Pokud jsi to oznamil a nekdo se na to vyflakl, pak je to chybka, ktera se stat muze, pokud ne, pak ti nezbyva, nez mlcet, protoze jsi neudelal NIC pro to, aby doslo k naprave.
M.
Jarek S. píše:Mě nemusíš o něčem předsvědčovat..ja vidím sam. Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.
Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.
Jarek S. píše:... Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.
mess píše:Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.Jarek S. píše:... Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.
Jestli ti tohle neprijde jako breceni nad tim, jak tobe (a jinym) se tu mirene ublizuje...
Priste, nez si zacnes stezovat na dvoji metr, doufam, ze rovnou napises, ze jsi na poruseni tech, co se jim nadrzuje, upozornil pomoci upozorneni na prispevek (nebo napsal adminum, kdyz ma nekdo podpis odporujici mistnim pravidlum). Bez toho tvuj dvoji metr je jen tvou iluzi.
M.
curahee píše:To Černoch: Jak nahlásil, jak můžu vědět, který aktivec mi téma smazal, během dvou dnů dokonce 2x a hlavně napodruhé u mého inzerátu cena byla. Není nikde napsáno, že jako uživatel mám upozorňovat moderátory, aby dělali svou práci. Když jsem upozornil na dolinův VIP inzerát, zmizel až za 5dnů, to mi chcete říct, že od úterka do neděle, tu nebyl nikdo z činovníků fora, nebo se Vám chce mazat vlákna jen těm, co je neznáte osobně?!!!
Cosi ,,shnilého je ve státě dánském" fešáci, nehledě na to, že jeden z moderátorů mi psal vyhrožující SZ, že jestli to budu dále propírat ve vláknu Forum, že dostanu BAN...kvůli němu se zase na noc zamykám...
Jarek S. píše:Pan nezná pojem KONSTATOVÁNI.
mess píše:Jarek S. píše:Pan nezná pojem KONSTATOVÁNI.
Pan nezna spoustu veci, coz nema problem priznat. Pan ale vi, ze je tu par lidi, ktery breci, ze se jim ublizuje a snazi se si tim vybudovat povest tech, co jdou jako novodobi husite proti vsem
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků