Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 42 z 91 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Vladimír Šuma » 23 dub 2011, 20:14

přátelé, asi to bude tím, že tu nemůžeme být pořád... a jsou tu i moderátoři, klidně je upozorněte...
pravidla jsou pro všechny stejná...
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod curahee » 24 dub 2011, 08:37

Být pořád? Můj inzerát zmizel za hodinu, Dolinova "Cenu navrhněte" je tam už 5 dnů...tak kdepak moderátoři asi jsou, to chceš říct, že si toho ještě nikdo nevšiml?!
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
curahee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 24 dub 2011, 18:08

Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější. :lol: :lol: :lol: A jestli chce někdo tvrdit opak tak ma co dělat aby mě předsvědčil :)
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 24 dub 2011, 19:20

To Curahee - komu jsi to prosím nahlásil z moderátorů nebo adminů pokud vůbec mimo veřejného stěžování? Pokud jsi to někomu nahlásil v SZ, mailem atd. pak je to selhání že se to nevyřešilo pro všechny stejně.
V případě že to tam zůstalo doteď a někdo to přešel z kompetentních osob, pošli mě o jaké téma konkrétně jde a podívám se na to.

To Jarek - ty se prosím hoď do klidu....
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 24 dub 2011, 20:41

Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější. :lol: :lol: :lol: A jestli chce někdo tvrdit opak tak ma co dělat aby mě předsvědčil :)

Moc nechapu, proc by te mel nekdo o necem presvedcovat. Pokud jsi to oznamil a nekdo se na to vyflakl, pak je to chybka, ktera se stat muze, pokud ne, pak ti nezbyva, nez mlcet, protoze jsi neudelal NIC pro to, aby doslo k naprave.

M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 24 dub 2011, 20:45

Martin Černý 'Černoch' píše:
To Jarek - ty se prosím hoď do klidu....

Ja sem klidnej..jen to tu vidím tu rovnost. A nejde jen o prodej. Ale nehodlam to rozmazavat. To si necham až budu vytočenej. Hogwh
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 24 dub 2011, 20:49

mess píše:
Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější. :lol: :lol: :lol: A jestli chce někdo tvrdit opak tak ma co dělat aby mě předsvědčil :)

Moc nechapu, proc by te mel nekdo o necem presvedcovat. Pokud jsi to oznamil a nekdo se na to vyflakl, pak je to chybka, ktera se stat muze, pokud ne, pak ti nezbyva, nez mlcet, protoze jsi neudelal NIC pro to, aby doslo k naprave.

M.

Mě nemusíš o něčem předsvědčovat..ja vidím sam. Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 24 dub 2011, 21:22

Jarek S. píše:Mě nemusíš o něčem předsvědčovat..ja vidím sam. Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.

Nepresvedcuju, protoze necitim potrebu to delat. Jestli ti nekdo upravil podpis, byl to nekdo z M8. Predpokladam, ze ses adminu zeptal, proc to udelali, aby sis overil, ze te utlacujou.
Fakt te bavi si porad hrat na utlacovanyho?
M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 25 dub 2011, 05:39

Kde si stěžuji,že jsem utlačovanej?? :shock: :shock: :shock: :shock:
Radši to nebudem rozebirat,neboť nevíš ani o co šlo,ale hlavně že na to máš odpověď.
Jen nechápu,že u některých bylo rovnou datumové ultimátum a u Dolina jen takové napomenuti.
Kdýž chceš vidět ten dvojí metr a mě se to netýka vubec. To jen aby sis zase nemyslel,že ti tu pláču na rameni.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod curahee » 25 dub 2011, 07:53

To Černoch: Jak nahlásil, jak můžu vědět, který aktivec mi téma smazal, během dvou dnů dokonce 2x a hlavně napodruhé u mého inzerátu cena byla. Není nikde napsáno, že jako uživatel mám upozorňovat moderátory, aby dělali svou práci. Když jsem upozornil na dolinův VIP inzerát, zmizel až za 5dnů, to mi chcete říct, že od úterka do neděle, tu nebyl nikdo z činovníků fora, nebo se Vám chce mazat vlákna jen těm, co je neznáte osobně?!!!
Cosi ,,shnilého je ve státě dánském" fešáci, nehledě na to, že jeden z moderátorů mi psal vyhrožující SZ, že jestli to budu dále propírat ve vláknu Forum, že dostanu BAN...kvůli němu se zase na noc zamykám... 8)
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
curahee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 25 dub 2011, 08:28

Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.

Jarek S. píše:... Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.

Jestli ti tohle neprijde jako breceni nad tim, jak tobe (a jinym) se tu mirene ublizuje...
Priste, nez si zacnes stezovat na dvoji metr, doufam, ze rovnou napises, ze jsi na poruseni tech, co se jim nadrzuje, upozornil pomoci upozorneni na prispevek (nebo napsal adminum, kdyz ma nekdo podpis odporujici mistnim pravidlum). Bez toho tvuj dvoji metr je jen tvou iluzi.
M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 25 dub 2011, 08:39

mess píše:
Jarek S. píše:Všichni jsou si rovni..jen někteří rovnější.

Jarek S. píše:... Třeba nedavno na svém podpisu. S tím,že kdo mi to tehdy smazal se neobtěžoval napsat ani ň. A přítom se jednalo jen o svobodný názor,který nikoho beurážel,ani neponižoval. Hogwh.

Jestli ti tohle neprijde jako breceni nad tim, jak tobe (a jinym) se tu mirene ublizuje...
Priste, nez si zacnes stezovat na dvoji metr, doufam, ze rovnou napises, ze jsi na poruseni tech, co se jim nadrzuje, upozornil pomoci upozorneni na prispevek (nebo napsal adminum, kdyz ma nekdo podpis odporujici mistnim pravidlum). Bez toho tvuj dvoji metr je jen tvou iluzi.
M.

Pan nezná pojem KONSTATOVÁNI.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 25 dub 2011, 09:10

curahee píše:To Černoch: Jak nahlásil, jak můžu vědět, který aktivec mi téma smazal, během dvou dnů dokonce 2x a hlavně napodruhé u mého inzerátu cena byla. Není nikde napsáno, že jako uživatel mám upozorňovat moderátory, aby dělali svou práci. Když jsem upozornil na dolinův VIP inzerát, zmizel až za 5dnů, to mi chcete říct, že od úterka do neděle, tu nebyl nikdo z činovníků fora, nebo se Vám chce mazat vlákna jen těm, co je neznáte osobně?!!!
Cosi ,,shnilého je ve státě dánském" fešáci, nehledě na to, že jeden z moderátorů mi psal vyhrožující SZ, že jestli to budu dále propírat ve vláknu Forum, že dostanu BAN...kvůli němu se zase na noc zamykám... 8)

Pokud ti nekdo smazal inzerat s cenou, ktery i v ostatnich aspektech neporusoval pravidla fora, udelal to spatne. Nemohu v tuhle chvili toto smazani posoudit, protoze nevim, jestli ten inzerat odpovidal kodexu.
K dolinovu inzeratu, pokud jsi mel pocit, ze se nic nedeje, mohl jsi klidne napsat primo mne a ja bych to obratem poresil. Nemam s tim problem, casto nereaguju okamzite, protoze tu nevisim zas az tak casto. Takze klidne priste napis.

M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 25 dub 2011, 09:12

Jarek S. píše:Pan nezná pojem KONSTATOVÁNI.

Pan nezna spoustu veci, coz nema problem priznat. Pan ale vi, ze je tu par lidi, ktery breci, ze se jim ublizuje a snazi se si tim vybudovat povest tech, co jdou jako novodobi husite proti vsem ;)
M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 25 dub 2011, 09:23

mess píše:
Jarek S. píše:Pan nezná pojem KONSTATOVÁNI.

Pan nezna spoustu veci, coz nema problem priznat. Pan ale vi, ze je tu par lidi, ktery breci, ze se jim ublizuje a snazi se si tim vybudovat povest tech, co jdou jako novodobi husite proti vsem ;)
M.

Jsem rád,že jsi mi dokazal potřetí zopakovat to samy co jsi psal předtím,jen v další formě. Jsem zvědav na čtvrtou verzi :)
Jarek S.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 42 z 91 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 91

Zpět na Modelforum