Šedivky byly vyrobený v roce 1975 jsem myslím někde četl nebo tak nějak, že by už tenkrát skončila výroba MF? A dál šli jen Bisky? Např. SMT byly přestavěný podle toho co jsem se dočetl 1971 -72 asi z verze SM. Ale to už odbočuju od tématu.
Martin Černý 'Černoch' píše:Šedivky byly vyrobený v roce 1975 jsem myslím někde četl nebo tak nějak, že by už tenkrát skončila výroba MF? A dál šli jen Bisky? Např. SMT byly přestavěný podle toho co jsem se dočetl 1971 -72 asi z verze SM. Ale to už odbočuju od tématu.
Martin Janoušek píše:Ano, to je jako podle těch opěrek na nohy KM-1M, tedy do šedivky. Ještě je by tam měl být nějaká odlišnost v čalounění zad, ale to je pod pásama úplně jedno.
Ono s tou klasickou MF a šedivkou není ten rozdíl dán tím, že šedivky jsou mladší, ale vyrobené v jiné fabrice. To jsem dlouho nevěděl.
Honza Kopecký píše:Nechci Ti do toho kecat, ale plnej stůl vypadá ale uplně jinak![]()
![]()
![]()
A díky za článek v M. Taky se mi hodí.
Boda píše:máš to pěkný, Radek říkal že to umíš s plastem dost dobře!!Ten mascol u té záplaty je schválně, bo to tam je olezlé nebo ti tam jen zbyl?
Martin Janoušek píše:Nyní budu vymýšlet technologii na velkoplošné oloupání barev (mascol, lak na vlasy, ještě nevím)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 175 návštevníků