...dle čeho soudíš, 10 modelářů deset názorů. Znám kolegy, kteří tvrdí že nejlepší barvy na stříkání jsou syntetické AgamyTety píše:akryly Tamiye nebo Gunze H jsou nejlepší možné barvy na plastikové modely, myslím, že to je vetšinový názor...

...dle čeho soudíš, 10 modelářů deset názorů. Znám kolegy, kteří tvrdí že nejlepší barvy na stříkání jsou syntetické AgamyTety píše:akryly Tamiye nebo Gunze H jsou nejlepší možné barvy na plastikové modely, myslím, že to je vetšinový názor...
Marek Branda píše:Může někdo napsat cca 2 větami,co je jako hlavní mínus vytýkáno tamiyáckým a gunzáckým barvám.Tohle mě zajímá, ale časák kvůli tomu kupovat nebudu.
von Gratz píše:Na Freejackově dvoustraně jsem se těšil na pokec také o lihových Agamách a o nich ani zmínka. Spíše to vypadá jako článek na objednávku o jistých produktech distribuovanými určitými firmami a aby se neřeklo, tak tam jsou okrajově zmíněny i další značky. Pokud s nimi nedělá, alespoň letmá připomínka, že jsou na trhu by neškodila. Je to škoda u barev vyráběných českou firmou (proč je nepodpořit), které jsou na stříkání velmi solidní, dobře kryjí a drží na povrchu, mají široký rozsah ředění (takřka blbovzdorný), rychle schnou, ale nezasychají na trysce, pigment je jemný, minimálně zapáchají a mají i velkou řadu odstínů včetně autentických.
Pilgrim píše: a potvrdil aj môj názor, že voda je dobrá len na pitie. A aj to len občas a v malom množstve. Inak prekvapená pečeň (játra) utrpí šok.
Zdeněk Fabík píše:David píše o věcech, které používá a má vyzkoušené. Výsledky jeho práce hovoří za vše. Tím netvrdím, že jiné produkty jsou horší (mezi námi, tolik vychvalované lihovky Agama jsem před cca 5 roky vyzkoušel a letěly do koše - hrubý pigment), ale nějak nechápu, proč kritizuješ, že nepokrývá celé spektrum modelářských doplňků. V článku nezmínil mnoho více výrobců modelářských barev, stejně jako v předchozích dílech o broušení, lepení atd. Prostě píše o věcech, které může on - Freejack - doporučit. Pokud jsi přesvědčen, že jsou lihové Agamy super barvy, tak napiš článek, Jezevčík jej určitě rád otiskne. Třeba mne přiměje jim dát druhou šanci a vyzkoušet je
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků