tady platí známý pořekadlo: méně je někdy více... Přehršel bordela, do toho tankáni a ještě se povalující granáty 88mm mezi něma.
Když jsem začínal, tak jsem taky měl nutkání rvat k tanku a na tank všechno možný, vyzkoušet si všechny praktiky naráz atd. Ale není to dobrá cesta (vlastní zkušenost). Lepší je techniky zkoušet pomalu a hlavně s citem. Pokud bezhlavě tank popatleš všude možně, tak výsledek nebude dobrej. Musíš postupovat logicky a u patiny hodně přemýšlet. Uvidíš, že se výsledek automaticky dostaví po 2-3 modelech...
Každopádně techniku odřenin umíš na jedna. Model je skvělý, akorát mi spíš sedne jak kdyby ho vytáhli odněkaď ze šrotu nebo ze špatnýho muzea. Další bude lepší protože ty to UMÍŠ
Mne sa to spracovanie tigra celkom páči (odhliadnuc od figúrok) , má to čosi do seba.... aj keď ja by som ho asi až takto neopotreboval a je otázne či by stroj používaním dosiahol až takýto vzhľad
Ahoj Milo. Tak jsem vzal tvou radu v potaz a koukám podrobně na tvého otužilého tygříka. Figurky máš vynikající jako já Oba se máme ještě co učit. Ale ne . To já jen tak, aby řeč nestála. Pavel
Naposledy upravil Pavel Nečas dne 27 dub 2011, 07:53, celkově upraveno 1