Sliby - chyby! Na korbě se ještě pracuje, tak zatím nic. Ale, abyste neřekli, že vaše připomínky napadly na úrodnou půdu, vzal jsem do ruky zubaté ostří a z poslední nápravy odstranil zvedací vlnovce včetně přívodu vzduchu. Poslední náprava tak budiž prohlášena za pevnou.
Taky jsem přidal řetízky k zástěrkám. Přitom jsem si uvědomil, že ta tyč vzadu, co brání podjetí menších vozidel, je širší, než by měla být. Z každé strany jsem odebral cca 7 mm. Skutečný rozměr k dispozici nemám, řídil jsem se fotkama.
Já věděl, že mi ten řetěz neprojde! Zkusím to ještě zkrátit. Jen doufám, že mi tam po napnutí nezůstanou třeba jen tři články. To by snad vypadalo ještě hůř. Jemnější řetízek už nemám. Jarda T.
Tak, jsem tady s korbou. Ale napřed sem hodím pár fotek skutečných korb... koreb... k čertu s tím! Jen aby bylo jasný o co jsem se snažil.
naves-sklapec-SCHMITZ-27mP2-Liftachse-SKI-248-2--4_big--10120107591368649400.jpg (6.94 KiB) Zobrazeno 1976 krát
Nějak se neumím zbavit toho nápisu.
Tak, a teď můj hokus - pokus. Z papíru jsem si vystřihnul krycí šablonky, které jsem umístil cca 3 mm nad povrch, abych docílil měkkého přechodu barevných polí. Tak, jak se to dělá u kamufláží bojových letadel.
Stříklal jsem různé "zrzavé" odstíny a doplnil nějaké čmouhy od špíny. Taky jsem chtěl znázornit stopy po vyslých kalužinkách, ale nevím, jestli jsem dostal, co jsem chtěl. To vzlínání šlo tak rychle, že jsem měl najednou Bajkalský jezero a to hned dvakrát. Chtěl jsem trochu jinej tvar ale zřejmě to funguje stejně, jako kruhy na vodě. Ať tam hodíte cokoliv, vždy máte perfektní kruhy. Ta rychlost vzlínání jde pohodlně brzdit prostým foukáním, ale na to jsem přišel pozdě.
Tak nevím. Je to fakt tak blbý, jak si myslím? Co myslíte?
Ten přechod z barvy do rzi je perfektní Ty kaluže vypadají suprově, ale nevim jestli by byla takhle hodně pobouchaná podlaha na nový vaně z celekm silnýho materiálu. Na Tatře, Liazce a podobně by to bylo perfektní. Ale určitě bych je tam už nechal.
me prijdou ty vlnky az moc vlnkoidni hlavne na vratech to vypada az moc pritazeny za vlasy )
btw. nevim, co ten naves na fotkach vozil, ale my takhle rezaty vany nemame, spis obouchany na zaklad, vylesteny a semtam koroze, ale takhle cely, to je husty, holt zrejme dobrej oddil
Souhlas s tím,že je to ,,bazarovej ležák",nebo sklopka co po sezoně stála přes zimu......nejsem zrovna příznivcem tohoto pojetí (se sklopkou denně jezdím a po zkušenostech na jednom modelu vím,že není sranda to věrohodně pořešit),ale zpracovaný to je PARÁDNĚ..........
Je to přesně, jak říkáte,chlapi. Má to být na čas odstavený kus. Když jsem to měl celý v tý modrý, tak jsem přemýšlel co s tím dál. Na vyleštění až na kov jsem si netrouf. Ale když jsem na inzertním webu padnul na ty fotky orezlejch van (mnohem lepší termín, než korba), řek jsem si, že to zkusím. Napřed to vypadalo spíš kožený, než rezavý, takže vrstev tam mám až až. S tím zvlněním jsem to opravdu přehnal, byl jsem asi moc pod vlivem. Pod vlivem inspirace leteckými kamuflážemi. Nevím, jestli si ještě troufnu na nějakou opravu, mám strach, abych to nepohřbil úplně. Zatím vám to ukážu i zvenku, ať se něco děje.
Přemýšlel jsem čím nahradit tu smotanou plachtu. Na kapesníčky mi to přišlo trochu dlouhý a různý tkaniny jsem postupně zavrhoval. Tak jsem se pokorně vrátil k dílu ze stavebnice. Jen jsem ho pomocí pilníku trochu víc nařasil. Lanko je obyč drátek a očka taky jenom drátek ohnutý přes "lanko". Už jsem tak trochu pospíchal.