M113 Zelda od Academy + plechy Eduard + vlastní výroba. Cca po 2 měsících mám skoro hotový interiér a motor. Model by měl být otevřený včetně motorového prostoru a s tím souvisejícím přídavným pancéřováním. Zbývá uvnitř zalakovat matným lakem (hlavně motor) a aplikovat nějaký filtry a lehce zaprášit písečkem a bude se zavírat. Do března na Panterscup to snad bude hotový
Takže do PanthersCupu jsem to nestihl neb až tam jsem od jisté nejmenované firmy obdržel 3 měsíce objednané pásy...Takže nyní jakýsi postup pásy hotový, dodělat spodek a jde se na vršek. Podotýkám pásy jsou moje prvotina, takže přivítám každý postřeh.
Parada! U toho interieru sa budem inspirovat! Ajked ja robim M113A Vietnam, tak interier vyzera (aj motor) skoro totozne. Je tam par rozdielov ako umiestenie sedaciek a par dalsich drobnosti, ale inak na 90% rovnake.
M,m Zelduj,Zelduj uvidíme kam se doZelduješ ,je to dobrý .V tom interiéru mají víc fochů na bedny s municí,někde mám fotky. Tady..http://travel.webshots.com/album/556321243GxagQY Goffy ve 72ce to udělali takhle...
Zelda,interior od Goffy.
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Zeldu a suvisiace fotky nieje problem "vygúgliť", ale mám velké problémy vyhladať fotky mojej Vietnam verzie... Všetko čo som našiel bolo len zopár fotiek a aj to velmi nekvalitných, alebo nejakých pár drobných fotiek hotového modelu...
Tak zase mírný postup. Vzhledem k tomu, že je na Zeldě spousta přídavnýho pancíře z boku i zepředu, přemýšlel jsem o dalším postupu, aby nedošlo k újmně již hotového. Tedy jsem vytvořil podložku na které je model již v této fázi napevno. Jednoduchá panelová plocha uprostřed pustiny (pouště ?) určená k polním servisním zásahům. No a nakonec přišel ke slovu oblíbený merkur a připevnění na můj merkurový podstavec.
Přidělaný pancíř vč. podpěrné konstrukce, samozřejmně že až teď jsem zjistil že spousta věcí na korbě Izraelský M-113 není, takže se brousilo, a spousta věcí je umístěná jinak než v návodu vč.leptů, takže se upravovalo. Ale už je hotovo před surfem.