Vodička se povedla, ale na SKOTovi mi nějak chybí wash a na kolech jsi nechal dělící rovinu. S kolama teď už asi nic neuděláš, ale tmavěhnědý wash by jsi zkusit mohl, hlavně na dveřích. Jinak se prcek povedl a jsem rád, že tu přibyla další moderna
no dělící rovinu jsem začištoval co to šlo a kdybych přitlačil tak bych to vzal i se vzorkem a to sem nechtěl .. příště to skusim lépe vyrejpat .. s washem nemám skušenosti . udělal jsem lehce černej ale skusim teda ten hnědej .. jinak díky
Pěkná voda. Z čeho je? Možná se najdou šťourové, kteří ti napíšou, že když něco vyjíždí z vody, tak je ta voda zakalená . Ten wash zkus. Celkově se mi to líbí. Já řídil BVP-1 a se skotama jsme měli plavby na Váhu. Vyjel z vody jen ten první. Všechny ostatní jsme museli vytahovat. Břeh se jaksi rozmočil a kola jsou jen kola. Pavel
To je určitě on. Už jsem si tvou stavbu prohlédl. Kéž bych toto ve čtrnácti uměl. Ale to by bylo 30 let nazad. Ve tvé stavbě je vidět i to zakalení. Takže a . A nyní už jen a . Nebo připravuješ něco nového. Také se snažím stavět československou techniku.
kdyby dřívejší doba byla jako ta dnešní tak by si to určitě zvládl a to nejen ty ..
noo v sekci rozestavěné se můžeš kouknout na zil 157 s raketou a ten duělám asi ruskej . doma mám2 gazíky ( taky rozestavěný ) a víc voj. techniky se mi rozdělávat nechce. moje nejoblíbenější je totiž civil. a zemědělská technika