Upřímně blahopřeju novýmu majiteli, neměl bych to srdce něco podobnýho poslat z domu. Krásná předloha a ještě lépe zpracovaná. Čistota stavby můžu jenom tiše závidět, detailnost modelu taky. Povrchová úprava mně připomíná styl barvení letadel, nicméně musím uznat, že technice ČSLA to dokonale sluší, žádná zbytečná patina, ani to není jednolitá nuda. Chválím! Jediná možná výtka by mohla teoreticky směřovat k většímu propracování podložky (zaprášení panelů a rozbití jednotvárnosti trávy), nicméně, to je jenom otázka vkusu, ani takto to navíc nevypadá vůbec zle a alespoň to neodvádí pozornost od nádhernýho modelu. Gratulace. Devět bodů z deseti!
Moc hezký, starej dobrej Zil je nádherný autíčko a s tímhle přívěsem to nemá chybu. Kdysi, tak před 30 roky jsem měl jako kluk (i když kluk jsem pořád) mimo jiných hraček i několik malých kovových modelů techniky. Něco jako angličáky. Nevím, kdo to vyráběl jestli rusáci nebo někdo jiný. Tenkrát se to tady běžně prodávalo a mezi nimi i tahle sestava. Od tý doby se mi to hrozně líbí a je to jeden z mála modelů, který bych si dal i v pětatřicetině (až postavím těch 120 modelů, které mám doma).