Inspiraci (volnou) mi budiz stroje meho zamestnavatele, ktera se mi taky obcas dostanou do rukou - nebudu stavet uplne presnou kopii zadneho z nich, neb jsem byl durazne odrazen od zuzovani kabiny, pouziju teda drobet odlisnou, sirsi kabinu L... k tomu hakovy natahovak kontejneru a kontejner (KFS) - to by mi melo dorazit behem 14 dnu, v soucasnosti se v Anglii vyrabi nova varka...
malinko nejasnosti mam ale kolem hydraulicke ruky - moc rad bych ji na modelu mel, ALE - my mame pochopitelne kovosrotacky ruky (Jonsered, jednu spatlaninu Penz), tzn. krome drapaku na konci jeste zvlastni konstrukci ruky, ktera se sklada "vedle sebe" (tzn takhle: http://www.hiab.cz/content/Products_glo ... 9842430906 ) narozdil od ruky KFS, nebo Italeri, ktera je jerabova, a sklada se tak vselijak pres sebe.. samozrejme, kdyz nebude vyhnuti, koupim ruku KFS a prestavim ji, jen mi je lito dat tolik penez za resin a pak to stejne predelat... tak se chci zeptat, nemate nekdo nejaky jiny reseni jeste? nejakej tip na dalsi ruky v 1/24? (no, a nebo mozna ve finale zjistim, ze ten kontejner, co je v KFS sade je tak dlouhej, ze se na ram uz ruka ani nevejde

Naposledy upravil Globetrotter.XL dne 10 dub 2011, 19:25, celkově upraveno 1