Chtělo si to s tím eště trochu pohrát. Spoj pásů to dokonale zabil, taky kamuflážní pole na přídavných pancířích moc nenavazujou na korbu - několik skvrn končí na vrchu plátu a nepokračuje na bok tanku a na levé straně jedno hnědý přechází v zelený, zasloužilo by to taky jemnější odřeniny - menší a ne tolik zaoblený okraje, ale to bude časem v pohodě, chce to trénink. Jinak si myslím, že je to OK, rez se mně docela líbí. Hlavně teď hodně lepit, držím palce do budoucna!
Naposledy upravil Vojtěch Zourek dne 03 dub 2011, 19:10, celkově upraveno 1
S tím spojem pásů se to dá zachránit jedině když to flákneš na nějakou rozbahněnou cestu aby to do ní bylo částečně zapadlý. Příště u stroje se schurznama rozhodně spoj pásů ukryj za ně. Taky ten obrácenej prověs vepředu na levým pásu působí blbě. To by se dalo ale snadno opravit. Anténu po zkušenostech už radši dělám z vytaženýho vlákna z rámečku. Jak si drátek ohneš tak už ho nikdy dokonale nenarovnáš. Dotaz: co to má vepředu na věži (po obou stranách)?
Ten pás máte pravdu jsem to ale cip že jsem to neschoval .....jinak je to Dragon 1:72 a pod věží by to mněla být smotana celtá no??? Ale fantazie se meze nekladou upozornˇuju všechny že jsem vitrinkář ale dík za kritiku . Jsem ze vsi a sehnat v blíském okolí pořádnej štetec tak to je výhra.