Zdravím. Rozhodol som sa tu odprezentovať niečo z dôb dávno minulých. Model som postavil pred cca. 10 rokmi a bol to môj prvý model, kde som sa ako tak pokúšal o znázornenie opotrebenia a patiny. Tomu samozrejme zodpovedajú odreniny a celkové prevedenie modelu. O figúrkach sa radšej nebudem ani vyjadrovať . Dnes by som už veľa vecí urobil inak, ale každý nejak začínal. Piranha má spracovaný kompletný interiér od nuly, aj keď toho na fotkách nie je veľa vidieť. Stavba modelu s kompletným interiérom mi zabrala skoro rok a to je dôvod prečo ho ešte napriek slabšiemu spracovaniu stále mám vo vitínke.
Pěkný fakt pěkný... ale pár výhrad bych měl - obličeje mají zvláštní odstín, bagáž, ta kdyby se vystínovala tak to je zase o dost lepší. No a ten hadr nad motorem, ten je zlý... jak obklopuje ten výfuk, tak se přeci v životě hadr nechová... ale jak říkám jinak pěkný.
Tá handra tam bola daná s úmyslom zamaskovať nejaký nepodarok v nástreku ak si dobre spomínam a okrem nej a figúrok je tam dosť veľa iných nedostatkov nad ktorými som v dobe vzniku modelu len mávol rukou a neriešil som ich. Veď vieš: "mladosť-pochabosť" .
No teda jjestli to byl tvůj první patinovaný tak super . Ostatně u mně jsi vyhrál už jenom výběrem předlohy, no a pokud jsi udělal komplet introš samo-domo tak . Mám ji taky, jenom menší a určitě nezůstane sama. Pořídím jí sestřičky . Jinak je divná jenom ta bagáž, mohl by jsi ji ještě zkusit jinak vystínovat nebo přemalovat.
Interiér skúsim nafotiť a obrázky dodám. Som si vedomý, že na tom modely je viac vecí, ktoré by chceli dotiahnuť, ale mám takú zásadu, že čo je vo vitríne viac ako 5 rokov už nechám na pokoji, radšej . Ale vážne model je starý cca. 10 rokov ako som už uvádzal a pravdupovediac ma to už nejak moc netankuje, takže s najväčšou pravdepodobnosťou už zostane taký aký je zo všetkými svojimi nedostatkami.