Ahoj, dnes som dokončil túto modernu, je to Trumpeter bez doplnkov, použil som iba tú malú planžetu leptov, ktorá bola v stavebnici. Konečne som si kúpil striekaciu pištoľ a plný elánu som sa ju rozhodol vyskúšať na tomto modeli, dopadlo to fiaskom v podobe totálnej krupice na povrchu Odfarbovať som to nechcel, bál som sa poodlamovania detailov.
Tak snáď model nikoho neurazí, kľudne mi napíšte svoje postrehy a komentáre.
Na fotkách žádnou krupici nevidím,vůbec to nevypadá zle.Zajímavej a členitej stroj.Na některých fotkách vypadá jako v reálu odstavenej někde na betonu v autoparku.Možná nějaká bagáž by nebyla na škodu.
Diky, moc. Bagáž v stavebnici bola, aj som o nej uvažoval, ale nakoniec som si na ňu netrúfol, ale možno ju časom dorobím, aby to vyzeralo zaujímavejšie.
Moc se mi líbí tvoje podání strykera, mám teď na stole taky modernu 8mi kolku a to B1 centauro, po Praze jsem tohoto nebo strikera MGS sháněl ale marně, všude mají jen samé Tow,nebo odminovače,budu se trochu inspirovat jestli to nevadí
Pekna cista praca mne sa paci.Ocenujem ze je to Trumpeter lebo ja som jeden rozrobil a neviem ho dokoncit asi som malo zrucny.Ale mam dalsieho snad ten sa podari!
Ďakujem za vaše komenty. Ako pisal Radek3057 s novými stavebnicami od trumpeteru nie je žiadny zásadný problém, určite si stavbu ešte zopakujem v podobe nejakej inej verzie strykera, najviac ma láka mgs so 105mm kanónom, ale pravdepodobne kúpim stavebnicu od AFV, vyzerá totiž detailnejšie. Na zaprášenie som použil pištoľ a 15 rokov starú liehovú agamu, ktorá mi zostala ešte z detstva, je až prekvapujúce ako dobre sa tieto staré farby striekajú.