Tak za toto by sa ti mohol pokloniť hoci MIG či Wilder....je to nádherné a to viac som na to hrdý, že to je od modelára zo srdca Európy, nielen Španiela či Amíka....takže fakt
Musím se veřejně omluvit za negativní hodnocení Afričana a Modřenky. Chyba bude asi opravdu v fotoaparátu. Rez na Afričanu je opravdu velmi dobrá a oku lahodící a Modřenka není tak světle modrá, ale docela dost tmavá a ne tak modrá. Omluva . A poděkování za změnu barvy vnitřních ploch poklopů.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Janě, byl to můj názor. ale když jsem svůj názor porovnal s reálem musel jsem tu omluvu učinit . Jo hledal, ale nějak to nevyšlo, škoda.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Síro, u tej Pz IV som bol veľmi skeptický, ako som ti už aj písal v rozostavanom, ale vznikla z toho extrémne zaujímavá púštna povrchovka Čo sa týka Pz III, modrá jej fakt pristane, zašpinenie je spravené na jednotku! Téma podložky je síce veľmi prevarená, ale čo z toho, keď si ju parádne spracoval
Jednoducho šupa. Máš parádny cit na detaily aj patinu, každým modelom posúvaš hranice ďalej a figúrky už sú samy o sebe trieda
hoj, Panzer 4 je krásna. hoci si použil možno tmavší odtien pieskovej na kamufláž ale aspon na nej lepsie vynikli tie svetlé pigmenty piesku. keby som to mal porovnat s rinaldiho pz 4(modelár) tak tvojmu viacej verím že pochádza z afriky a to asi práve vdaka tomu kontrastu kamufláže a pieskového pigmentu.
Pz 3 sa mi páči hádam ešte viac. krásny modrý nádych kamufláže ako aj zaprášenie pôsobí realisticky a ja si pri tom môžem tiež len povzdychnuť že kiežby som niečo také dokázal aj ja
Inak mám aj jednu otázku. na prvej fotke diorámy je vidno hruhé strany diorámy na druhej už máš krásne hladké čierne boky. niečim si oblebil diorámku dookola alebo si ju zdrúsil alebo ako?
vypada to paradně!!! podložky mohla byt i o malo trochu menší když nejsi limitovan drevem ale i tak dobre vyresene! trochu prazdne u te veze ale to uz je jen rypani celkově super a ta IIIjka skvěla!
Matto : Podložka je vyřezaná z polystyrenu . Hrubé boky jsem přetáhl sádrou pomocí rovné stěrky , zabrousil a potom polepil tvrdým papírem . Důležité je aby byla sádra dokonale vyschlá , protože ti to jinak začne ten papír kroutit a boulovatět .
Jinak mám na stole několik projektů a asi nejdále jsem momentálně s Cromwellem a LT 38 s kompletním interiérem od Tristaru . Opravdu si kladu otázku proč jsem se babral s LTéčkem od Maquette , protože tu od Tistaru jsem sehnal v Peru za 650,-Kč i poštovným a model je to naprosto fantastický . Cromwell mi stál v rozestavěném stavu v poličce asi deset let . Teď se snažím z něho sundat co tam nechci a nahradit to tím co tam chci .