Za mě naprostá paráda,nemám rád ověšený modely,tohle je fakt super Furt lamentuju že si musim taky postavit "ivana" a nemám ani žádnýho na skříni,musim doplnit kitník Fakt super
Parádna predloha s "čerstvou" zimnou kamo. Na mna moc čisté ale pekne s citom spravené. Pridal by som okadenie za výfukmi nejaké stečeniny ,silnejší wash a preleštil pási pod kolesami grafitom ...ale to je len moj názor...
Diky za reakcie, tie pasy to je pravda, v mieste dotyku s kolesami ich este prejdem grafitom, na to som nejako zabudol Inak tank som robil ako cerstvo natrety - tak cca 2 tyzdne, pretoze vsade sa to tu hemzi tankami, ktore uz skoro vobec nie su biele, tak som chcel postavit nieco ine, nieco biele
Pěkně zmáknutý kousek . K těm pásům bych podotkl, že přejetí grafitem by bylo jen jedním krokek. Pásy by si zasloužily více péče. I když se jedná o čerstvě natřenou zimu, tak KV-čko mělo asi něco již za sebou a tudíž se mi zdají pásy natřené jen barvou pásů takové nedotažené. Nemusí z nich padat rez (tak, jak je někde vidět) nebo být obalené bahnem, ale nějakou lehkou patinu, by si zasloužily.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder - dik za postreh, co sa tyka pasov, tak som vychadzal z faktu, ze ten tank jazdil uz nejaku dobu len po snehu, alebo lade a tym padom sa uplne vycistili. Cize prach a bahno islo dole. Viem ze to mozno vyzera neprirodzene, pretoze vacsinou maju tanky pasy uplne zas**te, ale uz par kilometrov po snehu urobi svoje si myslim, takze som ich urobil ciste.