Tak jsem se zase o cca 2 procenta posunul.Fotky se mi opět nepovedly,protože v reálu to vypadá mnohem hůř .Ještě to neni zcela napatinovaný,jen přepážky,kteý jsou v zinkochromátový barvě jsou napuštěný hnědou Humbrolkou.
Jak možno?Určitě,né?Sám si myslim u Kubrtovo Fina napsal,že jsou na MF v jeden okamžik čtyři Buffala,tak do toho . Dík za pochvalu.Já něco s tím interiérem zkusim udělat.
Tak pokračování.
Čas od posledně jsem věnoval mj.kabeláži v interiéru.Moc jsem toho nedělal a to co jsem dělal,tak z fotek neni moc vidět .Potom,jak jste si asi všimli,jsem slepil trup a přilepil k němu křídla.Nijak extra to nesedělo,ale při troše úsilí(nebo násilí) se to dá.Jinak už mám pohromadě podvozkový nohy,kryt motoru a vrtuli,ale ty jsem nějak zapomněl vyfotit.Dalším krokem bude tmelení,broušení a dorejvání.Prostě ta nejlepší práce P.S. Vim,že fotky zase nejsou nic moc,ale líp mi to nešlo.Sluníčko je někde v pr**li a blesk to strašně přsvicuje.Až bude model pohromadě,tak to asi budu muset vzít k profíkovi do Pilsenu