Ja som gumáky priväzoval tenkým medeným drôtikom. Prevlečieš stredom pásu a pomedzi pojazdové kolesá. Potom primerane skrútením drôtiku pritiahneš pás ku kolesám, následne odstrihneš drôtik a schováš do medzi kolesá. Nakoniec môžeš pás poistiť sekunďákom.
co se týče k těm pásům, myslím že jsi ještě neměl lepit k modelu,ale dělat je zvlášť, budou se ti blbě barvit a patinovat, stejně tak gunové obruče u kol se ti budou těžce malovat, na gumákách je výhoda že se s nimi dobře pracuje (patina, barvení atd) posílám takovej tutoriálek,step - by step na tigera, je tam i kapitola o patinování pásů, je to sice v aj,ale přehledně a plné obrázků
Díky za odkaz podívám se na něj. Iterier budu ještě upravovat podle toho jak se vyvine patina exterieru. K těm pásům a kolům myslím že to půjde a pokud to nebude vypadat dobře tak bude bláto.
Postup barvení podovzku je podle vkusu a umu každého soudruha. Já barvím modely (1/72) po slepení a úplně bez problému včetně obručí i pásů. Takže žádné obavy, hurá do toho a půl je hotovo
Zdar. Zesvětlil bych to víc, půl na půl s bílou. A jestli to bude trojbarevka, tak bych se na celou modulaci vysral. Interiér se povedl, pěkná čistá stavba. To za mě, uvidíš co napíšou mistři. Pásy zabahníš, ale zasloužil by si článkáče.
pokud to nepoděláš, tak to bude hodně dobrý, nyní už opatrně a každý krok si rozmyslet. nápad použít v podstatě základovku jak ve výrobě je dobrý. akorát ty pásy jsi možná měl dát až nakonec.
Tak jsem to zesvětlil a pokusil se o stínování. Myslím že k pískové barvě to bude už vše. Jinak tedka premýšlím jakou camo nato dodělat.. pokud by ste někdo mohl doporuči nějaký vzor tak budu vděčný.
ještě bych dodal že u fotek věžě to foták trochu víc zvýraznil