Krásná rodinka, nádherný a neokoukaný předlohy a výborný zpracování. Teď z trochu jinýho soudku - ten Retrotracks vypadá jako dokonalá kopie Attacku! (nebo že by to bylo naopak?) Ještě peprnější mně příjde fakt, že podle toho, co jsem viděl, má R-1 od Attacku (1:72) stejné díly podvozku jako LT-38 od SDV modelu v měřítku 1:87! Pokud by to autorovi nevadilo, mohl by někdo napsat něco bližšího k této kauze?
Attack jsem v ruce neměl, tenhle R-1 je jen z několika dílů (resin). Stavěl jsem to jako oddychovku, protože se mi tenhle stroj (říkám mu "LT mimino") libí a podle toho, co jsem četl to asi byl ve své době nejlepší tančík (speciálně švédská verze - toho času k vidění v Lešanech). Model byl pohoda, ale varuju před decaly, asi nejhorší, jaké jsem kdy měl v ruce (špatný soutisk, rastr, tvrdé jako prkno - při jejich aplikaci jsem celý model dost pokazil a pak už neměl sílu něco zachraňovat), jinak nádherně jemné odlitky bez nutnosti tmelení. Mít jiné obtisky, tak pohodová práce na 2 večery. Zuby na pásech sice vypadají na fotkách nerealisticky, ale v reálu to vzhledem k velikosti modelu prakticky není vidět.