Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
sladil bych zabahnění kol auta a Paku, kanon má kola o poznání čistější. hezké zabahnění, to se musí nechat. jen ty odřeniny na dřevě mě nesedí, to bych opravil a bude to 100%
vypadá to pěkně mě se to líbí - ale at nečteš jen samy pochvaly povím ti trochu té kritiky ty stříkance bahna - dělal si je pistolou přes štětec , že ? zkus si přístě přiložit na korbu šablonu , at jí moc nezastříkáš - použitá technika je sice super a maximálně reálná ale tak vysoko ty stříkance nemohly nikdy dosáhnout . Nebylo by od věci nakombinovat je i s tmavším odstínem - čerstvý bahno ( tmavý ) - starý bahno ( světlý )... té mauserovce co máš na korbě ještě dodělej z cigaretovýho papírku popruh . Tu korbu si taky mohl vyšísovat místama až na dřevo - aspon ze vnitř je prostě moc jednoduchá . Škrábance na dřevě korbě sou stejnýho chakteru , jako škrábance na jejím plechovým kování . Je to hloupej detail ale o to přece v modelařině de . Pokud se mílím tak mě někdo opravte ale nebyla náhodou u tohodle nákladáku kabina dřevěná ??? Já jen , že vidím tmavě šedý škrábance - polud je plechová - tak tuhle část beru zpět .
Celé my to velmi lahodí oku za čo máš ale musím trocha rypnúť možno že sa my to iba zdá ale mám taký pocit, že pravé spetné zrkadlo nemá namalované odrazové sklíčko, alebo to bol zámer?
Aj mne sa to celé páči len som si tiež všimol ten speťák a kapoty motora ....že by len tak levitovali otvorené??? Ale to sú veci čo sa dajú lahko odstrániť a potom to bude