komisař píše:U nás se do ní pouští Lone Star a jsem zvědav, co s ní provede on.
Lonestar píše:Taky musíš všecko vykecat...Lone neprovede nic, prostě ji zbouchá OOB (paralelně s OEZem, aby to bylo zábavnější)
Martin Černý 'Černoch' píše:Rychle, slovně, telegraficky - na klubu jsem se rozhodl udělat přední brzdičáky otevřený. Docela dřina vykuchat a vybrousit díry do centroplánu. Mě se to moc nepovedlo takže bude hodně oprav a tmelení. Byť jsou ve stavebnici samostatné díly šachty brzdičáku a brzdíčáků pro otevření, po dnešní zkušenosti bych řekl - lepší se na to vy...t a nechat je zavřený.
Tomáš Matyska píše:To by mě zajímalo, kolik lidí z těch, kdo Miga už začali, ho letos stihne dodělat. Z mojí kosmonautický rovnice mi vychází, že maximálně jeden. Zbývá jen počkat si, kdo to bude![]()
![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Rychle, slovně, telegraficky - na klubu jsem se rozhodl udělat přední brzdičáky otevřený. Docela dřina vykuchat a vybrousit díry do centroplánu. Mě se to moc nepovedlo takže bude hodně oprav a tmelení. Byť jsou ve stavebnici samostatné díly šachty brzdičáku a brzdíčáků pro otevření, po dnešní zkušenosti bych řekl - lepší se na to vy...t a nechat je zavřený.
Uživatelé procházející toto fórum: MARABU a 11 návštevníků