Dekuju obema retez mozna jeste zcernim. jinak Mirku ta barva je Vallejo 70913 yellow ochre ale je to delany akrylovou metodou tzn ze jsem si zaklad striknul bilou a tu valejo hodne zredil destilkou a pak jsem natiral, ona se tam pekne vpiji takze toto je malinko svetlejsi diky podkladovce nez barva v lahvicce.. daval jsem asi 3 vrstvicky jo a ty anteny mi zacina vrtat hlavou z ceho je udelam a jak velky a na par fotkach maj jen jednu musej tam bejt 2 nebo dokonce vic ?:D
diky moc kolegove tomasi ty kola jsou jedna velka jungle oni to asi fakt neresili montovali co zrovna meli resili jsme to uz s baronem pri stavbe a takto jsou prej podle predpisu co me mrzelo je ze jsem chtel dat i rezervu ale bylo me receno ze to je blbost protoze kola byli celogumovy aby se nevyfoukli po zasahu rezervy vozili az povalecny.
opet moc diky kolegove moc to potesi ze se libi jinak mirku na pivko bohuzel nebudu ..jsem na horach .anteny jsem nasel.. ta predni je trosku kratsi a ta zadni je asi do vyzky toho vojaka uz jsem je nejak spachal zkousel jsem i fotit ale hrozny fotky to sem dat ani nemuzu nejak se mi nedari fotit posledni dobou.
A ty Jirko moc prehanis co bych dal za kvalitu jakou tvoris ty )