Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

IDF M113 HVMS Experimental tank 1/72 Goffy Model/Trumpeter

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

IDF M113 HVMS Experimental tank 1/72 Goffy Model/Trumpeter

Příspěvekod lenert2 » 12 bře 2011, 12:49

Původně zamýšlená stavba na víkend se mi protáhla, původní korba od Goffy byla prohlá vlivem smrštění resinu dovnitř,takže jsem ji raději nahradil korbou od Trumpeteru,z původnístavebnice jsem použil jen věž ,kanon,výfuk a hasičák.Nakonec jsem rád jak to dopadlo,mám další M113 do sbírky.
Přílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
lenert2

• Odpovědět s citací

Re: IDF M113 HVMS Experimental tank 1/72 Goffy Model/Trumpeter

Příspěvekod Ofinka » 12 bře 2011, 15:13

Ahoj,myslím že jsi odvedl slušnou práci,přesto se radši zeptám,chceš slyšet komentář běžný na MF - tzn.pěkné, super,povedl se :P =D> ,nebo můžu napsat něco z mého úhlu pohledu...?
Ofinka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 12 bře 2011, 15:41

Ofinka píše:Ahoj,myslím že jsi odvedl slušnou práci,přesto se radši zeptám,chceš slyšet komentář běžný na MF - tzn.pěkné, super,povedl se :P =D> ,nebo můžu napsat něco z mého úhlu pohledu...?

No naco su uz dobre taketo prispevky,tak to fakt nepochopim :roll: Treba si precitat eticky kodex a tam je to pekne napisane.Bohuzial ho asi dost ludi tu na fore necitalo :(
A teraz k modelu.Mozno by sa tam este hodil nejaky ten jemnejsi wash,lebo z tychto fotiek to vyzera,ako by tam nebol.Inak sa mi model paci,takze k dokonceniu gratulujem =D>
Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ofinka » 12 bře 2011, 16:59

romanb76 píše:
Ofinka píše:Ahoj,myslím že jsi odvedl slušnou práci,přesto se radši zeptám,chceš slyšet komentář běžný na MF - tzn.pěkné, super,povedl se :P =D> ,nebo můžu napsat něco z mého úhlu pohledu...?

No naco su uz dobre taketo prispevky,tak to fakt nepochopim :roll: Treba si precitat eticky kodex a tam je to pekne napisane.Bohuzial ho asi dost ludi tu na fore necitalo :(
A teraz k modelu.Mozno by sa tam este hodil nejaky ten jemnejsi wash,lebo z tychto fotiek to vyzera,ako by tam nebol.Inak sa mi model paci,takze k dokonceniu gratulujem =D>

Co s tím má co společnýho etický kodex?Teď jsem zas nepochopil ten Tvůj příspěvek.....
Ofinka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod skka » 12 bře 2011, 17:27

Ofinka píše:
romanb76 píše:

Co s tím má co společnýho etický kodex?Teď jsem zas nepochopil ten Tvůj příspěvek.....

S tím, že to byl dotaz hodný třináctileté nány, má etický kodex společného docela dost - buď to napiš, nebo nech bejt tleskačům. Nic víc, nic míň.
Мартиниqуе, ЧарлиеБи, Хаппы-Ча, Кретён, Донна1960нецо, ЧорýДо, Фицк, Труехлик, Тйота, ГлейтОн, шпекы, прейПлацПилот, емКинг, ЕреС, Бенцůр, ммеекк, Молитутули, Оwл,вздусныСтрих, Олт, wхитеОпп, йенык, Спаренина, чуйбоуш, Майк Какáч
skka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ofinka » 12 bře 2011, 17:41

Fajn,koukám že se tady nic nezměnilo.Jen jsem se zeptal a hned....,škoda mluvit.Už jsem psal že ten model je dobrá práce,na druhou stranu myslím že odstín barvy chtělo natónovat víc do zelena.Roman psal že chybí wash,s tím souhlasím.Korba která je z Trumpety je v pohodě,u odlévané věže se to chtělo víc zaměřit na čistotu stavby,při zvětšení fotek jsou vidět nezabroušený a nepřetmelený místa a pár bublinek.Kryt na výfuku je strašně hrubý,buď to chtělo zbrousit nebo udělat z perforovaného leptu.Figurka velitele nemá typickou přilbu používanou v IDF .Toť vše,pokud to bylo moc upřímné,omlouvám se.
Ofinka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Roman Bukovinsky » 12 bře 2011, 19:03

Ja som tym chcel povedat len to,ze sa netreba pytat,ako mu to mas ohodnotit,ale rovno napisat.Aj ked sa jedna o kritiku.Tu je jeden bod etickeho kodexu,kde sa o tom pise:

Pokud se Vám práce nějakého modeláře nelíbí, máte na to jistě právo. Svou kritiku ale vyjádřete v rámci slušnosti a předchozích pravidel. Snažte se o konstruktivní přístup a konkrétnost. Autor modelu Vám bude jistě vděčný. Toto forum je otevřené všem modelářům, aby prezentovali svoji práci a něco se i přiučili. Žádny učený z nebe nespadl, a i mistr má co zlepšovat. Snažte se ale o vhodnou formu.

Autorovi modelu sa ospravedlnujem za prispevok mimo temy.
Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
Roman Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Adi3 » 12 bře 2011, 19:39

Ako celok je to v poho len mne osobne tam vadí tá figurka. Kazí my celkový dojem s tohto stroja, ale možno je to iba fotkami každopádne =D>
https://www.facebook.com/Diorama-172-by ... 849632105/
Adi3

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lenert2 » 13 bře 2011, 12:26

Ofinka píše:Fajn,koukám že se tady nic nezměnilo.Jen jsem se zeptal a hned....,škoda mluvit.Už jsem psal že ten model je dobrá práce,na druhou stranu myslím že odstín barvy chtělo natónovat víc do zelena.Roman psal že chybí wash,s tím souhlasím.Korba která je z Trumpety je v pohodě,u odlévané věže se to chtělo víc zaměřit na čistotu stavby,při zvětšení fotek jsou vidět nezabroušený a nepřetmelený místa a pár bublinek.Kryt na výfuku je strašně hrubý,buď to chtělo zbrousit nebo udělat z perforovaného leptu.Figurka velitele nemá typickou přilbu používanou v IDF .Toť vše,pokud to bylo moc upřímné,omlouvám se.
Dík za připomínky,barva je jak píši v rozestavěno Model Mastrer Israeli Armor Sandgrey,krerá bývá uváděna jako dost přesná.Přesto jsem jsem na ni zkusil zelený filtr,ale vylezlo něco hnusného,tak jsem to raději znovu přestřík.Ten výfuk je kapitola sama pro sebe,dumal jsem čím jej nahradit a nic mě nenapadlo.Kryt jsem jen zbrousil,a protáh otvory,plech by byl lepší,jen kde jej vzít.Věž je jaká je,nedělám pod lupou.Figurku tankisty IDF nemám,tak posloužil američan,měl jít do poklopu řidiče,kde by byl vidět jen vršekpřilby,bohužel okolnosti mě donutili jej dát do věže.
lenert2

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hlaváček » 13 bře 2011, 13:31

hezký neokoukaný kousek.Chce to jen trošku washe a bude to super!
KLUBÍČKO!
http://afvmodels.blogspot.com/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Hlaváček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jaroslav K » 13 bře 2011, 13:35

Pěkné. =D>
Připádá mi že hlaveň je ohnutá.
Jaroslav K

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky