Brasinová sedačka i s helmou je bonus v CE !
Jak Jelínek píše:nevím jistě ale měli by být prodejné samostatně.Jinak taky mi přijde že sem někde zahlédl informaci že předplatitelská bude dřív něž profi(myslím že na FB)
Tomáš Matyska píše:Tak mám předplacený Miginy doma. Na první pohled to vypadá hoooodně solidně. Eduardům patří velký dík![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Tomáš Matyska píše:Tak mám předplacený Miginy doma. Na první pohled to vypadá hoooodně solidně. Eduardům patří velký dík![]()
![]()
Oni asi jedou po písmenech a ne po číslech Tome. Prej na mě eště nedošla řada, i když mám číslo 250 a ty 302
Tomáš Matyska píše:Tak mám předplacený Miginy doma. Na první pohled to vypadá hoooodně solidně. Eduardům patří velký dík![]()
![]()
Petr Bunda píše:Tomáš Matyska píše:Tak mám předplacený Miginy doma. Na první pohled to vypadá hoooodně solidně. Eduardům patří velký dík![]()
![]()
Už máš hotovej aspoň kokpit? Se moc nerozplývej a už stav, ať můžem kritizovat a prudit. Zítra chci vidět nějaký výsledky.
Tomáš Matyska píše:Petr Bunda píše:Tomáš Matyska píše:Tak mám předplacený Miginy doma. Na první pohled to vypadá hoooodně solidně. Eduardům patří velký dík![]()
![]()
Už máš hotovej aspoň kokpit? Se moc nerozplývej a už stav, ať můžem kritizovat a prudit. Zítra chci vidět nějaký výsledky.
Jinak jsi zdráv? Nejdřív příští rok
Petr Bunda píše:Tomáš Matyska píše:Jinak jsi zdráv? Nejdřív příští rok
Při čtvrtku už to se zdravím není nejlepší.Příští rok je termín, který je podle mých měřítek velmi optimistický... Bude migová dvouletka? Druhé výročí miguary vypadá teoreticky nadějně i pro mě, když brzy vydaj dvaasedmu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků